Fall Fever #OOTD

Dat de herfst qua kleuren mijn favoriete seizoen is, is geen geheim. Zeker op zonnige dagen pas ik – met mijn rode haar – perfect in het kleurenschema. Ook mijn kleding pas ik hier graag op aan. Mosgroen, okergeel, roestbruin en diep paars. Vandaag deel ik de outfit die ik droeg toen ik op pad was met Simone in Bergen op Zoom. De prachtige foto’s heeft zij dan ook van mij gemaakt.

Laatst was ik in de stad met Jochem om een nieuwe jeans voor hem te scoren. Vanuit mijn ooghoek zag ik de broek die qua kleur ergens tussen het okergeel, oranje en roestbruin in zit. Hij viel me direct op en toen ik hem ook in een andere zaak zag kon ik het niet laten om hem te passen. De fit is perfect, al is het geen high waist (wat ik het liefst heb). De stof is lekker stevig en warm en is perfect te combineren met andere items in mijn kast.

Tijdens mijn middagje met Simone droeg ik het samen met een mosgroene, zijdeachtige overslagblouse die ik afgelopen zomer in de sale kocht. Met een bruinkleurig hemdje eronder is het warm genoeg om op een herfstdag te dragen. Door het lint kun je goed een taille aanzetten voor de mooie lijnen.

Ik stijl het af met bruine enkellaarsjes die ik al een paar jaar geleden heb gekocht. Ze lopen heerlijk door het korte hakje. Ondanks dat het enkellaarsjes zijn kun je ze prima met lange sokken dragen als je deze onder je broek doet. Geen koude enkels voor mij deze herfst!

Overslagblouse: Vero Moda
Broek: Vero Moda
Enkellaarsjes: Anna Field (oude collectie)

Bedankt voor de foto’s Simone! Wat zijn jouw favoriete kleur deze herfst? – Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s