Blooming Daisy – a happy & healthy life

Je ziet het goed: een nieuwe naam én een nieuw uiterlijk. Diep van binnen nog steeds dezelfde Daisy, maar het was tijd voor een frisse wind. Tijden veranderen en zeker ook ikzelf. Het afgelopen jaar heb ik diepe dalen meegemaakt en nu ik aan de andere kant sta zie ik hoeveel ik ben gegroeid. Het oude jasje paste me niet meer zo goed. Daarom heeft de boel hier lange tijd stil gelegen, totdat ik in mijn hoofd weer de ruimte had om aan nieuwe dingen te denken. En het moment om het om te gooien is nu! 

Blooming Daisy

Blooming Daisy dus. Een verwijzing naar mijn naam Daisy en het in bloei komen van een bloem. Zo voelt het ook voor mij: een nieuw tijdperk, een nieuw begin.

Happy & Healthy life

Zoals ik in mijn vorige post al schreef: ik ga het positief insteken op een gelukkig en gezond leven. Dat betekent dat er toffe content voor je klaar staat. Heerlijke (vegan!) recepten, tips voor een gelukkiger leven en dingen die het leven een stukje makkelijker óf leuker maken. Nieuwe blogposts zullen dus snel volgen!

Oude berichten

Ook de oude berichten zullen nog te vinden zijn, maak je geen zorgen! Wel zal ik deze de komende tijd omzetten naar andere categorieën, omdat ik nu een andere indeling aanhoud. Daar gaat nog wel wat tijd in zitten kan ik je vertellen, want inmiddels staan er bijna 900 berichten live. Ik begin gewoon lekker van boven en werk zo naar beneden, dus de meest recente posts zullen als eerste onder hun nieuwe categorie vallen. Omdat ik nog aan de site aan het knutselen ben kan het zijn dat nog niet alles optimaal werkt. Komt helemaal goed, heb geduld 🙂

Verder weet ik even niet wat ik jullie nog meer moet vertellen haha! Als je vragen hebt, laat ze zeker achter in de reacties hieronder. En houd zeker de site in de gaten voor nieuwe updates 🙂 – Daisy

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. sabrina schreef:

    wat een onwijs leuke naam! En een hele mooie foto van jou!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s