Een nieuw begin: op naar een happy and healthy lifestyle

Het is lang stil geweest op mijn blog. Heel lang zelfs! Ik heb bijna 4 maanden niks gepost (behalve nog een tijdje vlogs) en ik moet zeggen dat ik het gedurende die tijd niet heb gemist. Maar de laatste weken begint het weer te kriebelen om het bloggen weer op te pakken. Alleen wil ik het wél helemaal anders aanpakken. Tijd voor een nieuw begin. Op naar een happy and healthy lifestyle!

Dat ik het over een andere boeg ging gooien was me al vrij snel duidelijk. Alleen hoe en wat, daar heb ik goed over na moeten denken. Ik heb met mezelf gebrainstormd: waar wil ik heen? Wie wil ik zijn? Wat wil ik uitstralen? Waar word ik blij van en – indirect – waar worden mijn lezers blij van? Ook had ik het er met mijn omgeving om. Vriendin en collega-blogger Daisy van Diyaata zei “Je moet niet uitblinken door in een nauw hokje te gaan zitten. Je blinkt uit door enthousiast te zijn over je content.” Dat bleef in mijn hoofd hangen en zette in uiteindelijk op papier. Welke content wil ik maken en wat past bij mij?

In de 4 jaar (ja ik ben straal aan mijn blogverjaardag voorbij gegaan afgelopen september) dat ik blog, ben ik al meerdere keren van koers veranderd. Soms omdat dingen niet aansloegen. Soms omdat ze gewoon niet meer zo goed bij mij pasten. Zo heb ik ontdekt dat ik geen échte beauty blogger ben. Natuurlijk, ik kan enorm blij worden van een nieuwe lipstick of perfecte concealer. Maar ik ben geen Nikkie Tutorials. En dat is prima. Daarnaast vind ik koken heerlijk, maar ben ik geen sterrenchef of food blogger pur sang.

Waar ik achter ben gekomen is dat ik de afgelopen jaren juist enorm op zoek ben gegaan naar mezelf. Waar word ik nou happy van? En met dat chronisch zieke lijf van mij en de depressie die ik achter de rug heb: hoe ga ik healthy lifestyle aan? En omdat ik daar de afgelopen jaren enorm veel over geleerd heb en steeds meer balans krijg in mijn leven wil ik mijn ervaringen en het proces met jullie delen.

Create. Love. Share.

De content die ik ga delen is positief ingestoken en zal gaan over het creëren een happy and healthy life. De onderwerpen worden onderverdeeld in de vier categorieën: Happy, Health, Life en Create.  Qua inhoud moet je denken aan recepten, vegan eten, duurzaamheid, (mentale + fysieke) gezondheid, reizen, shoppen, fotografie en schrijven. Ook video’s zullen wederom onderdeel zijn van mijn plannen, maar helaas helaas: de weekvlogs stoppen. Daarnaast ga ik ook stoppen met vaste dagen en tijden. Ik wil geen stress meer ervaren van het bloggen. Het is mijn hobby en dat dient niet onder druk van deadlines te staan.

De komende tijd ga ik aan de slag met het omzetten van homeofdaisies naar een nieuwe lay-out, nieuwe content én een nieuwe naam. Die laatste zal ik binnenkort onthullen! Er moet dus nog genoeg gebeuren voor ik de hele omslag heb gerealiseerd. Voor de mensen die me gemist hebben de afgelopen tijd: ik kom terug!

Ik ben super benieuwd natuurlijk wat jij van deze verandering vind. Zijn er dingen die je gaat missen? Zijn er dingen die je nu mist maar misschien wel op de nieuwe site gaan komen? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Simone schreef:

  Jeej, je bent weer terug! Ik hoopte al dat ik weer eens zo’n blogje van je zou lezen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe content. Het klinkt in elk geval erg leuk. 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Grace schreef:

  Wat spannend! Maar volgens mij ga jij hele mooie content maken. Ik kan niet amper wachten!

  Liked by 1 persoon

 3. sabrina schreef:

  Wat fijn dat je er weer bent! Hoewel ik toch meer van de beauty enzo blogs ben, zal ik je blogs zeker blijven volgen. En als je doet wat je zelf fijn en belangrijk vindt, kan dat toch alleen maar goed gaan?! Veel succes met je nieuwe koers!

  Liked by 1 persoon

  1. Blooming-Daisy schreef:

   Dank je wel! Ja heb er zeker weer zin in en heb al leuke dingen op stapel staan. Spoiler: binnenkort een toffe shoplog met beauty producten 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s