Geïnterviewd door Claires Mission + update blogbreak

homeofdaisies.nl, another blogger tag, tags, blog, bloglife, bloggers, wordpress, homeofdaisies, mijn blog, vragen, antwoorden, Q&A, verdienen, geld, voordelen, nadelen, benodigdheden,

Een tijdje geleden ben ik geïnterviewd door Claire van de groene blog Claires Mission. Wat een leuke vragen stelde ze! Het hele verslag kun je uiteraard lezen op haar blog. Wat je kunt verwachten? Het gaat over bloggen, vegan zijn, mijn dromen, de toekomst en de definitie van succes. Ga er zeker even voor zitten met een lekker bakje, want het is een flink verhaal geworden 😉 

Je leest mijn interview op de blog van Claires Mission.

Nu je hier toch bent 😉

Afgelopen week en deze week merkte ik op dat ik steeds ‘vergat’ te vloggen. Dus dat laat ik ook maar even voor wat het is. Wellicht heb ik er volgende week wel weer zin in. Ik zie het wel… De blogpauze voelt als een verademing en geeft veel rust. Even niet de hele tijd het gevoel hebben dat je nog zoveel ‘moet’.

Verder ben ik nog steeds erg moe, al helpt de warmte natuurlijk ook niet voor een goede nachtrust (daarvoor hoef je niet ziek te zijn haha iedereen slaapt slecht de afgelopen weken!). Lichamelijk ben ik redelijk stabiel gelukkig. Mentaal is er wel veel op me afgekomen de afgelopen weken, wat wellicht ook bijdraagt aan het slechter slapen en me vermoeid voelen.

Qua freelancen ga ik super lekker! Heb de afgelopen weken best wat opdrachten gedaan. Daar krijg ik écht energie van. Het samenwerken, ideeën uitwerken, het eindresultaat zien én toffe reacties krijgen van de klant. Zo had ik een fotoshoot bij een koffiebar in Middelburg en een love shoot op het strand van een stel dat binnenkort gaat trouwen (EN WAARVAN IK DE HELE DAG MAG VASTLEGGEN #OMG #PINCHME #SOEXCITED !!!)

Ik ben natuurlijk ook benieuwd hoe het met JOU gaat (en of je me een beetje mist op het wijde web 😉 ) Laat zeker even een reactie achter om te laten zien dat je me nog niet bent vergeten xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s