7X makkelijke zomerse kapsels met een pony

homeofdaisies.nl, easy, hair, haar, styles, hairdo, summer, zomer, 2018, bangs, froufrou, pony, haarband, vlecht, knot, ginger

Ja, de zomer is officiëel begonnen en dus wil ik weer veel variatie aanbrengen in mijn haar. Zeker met mijn nieuwe kapsel! Met een pony kun je namelijk vele kanten op. In de video van vandaag laat ik wel 7(!!) super makkelijke kapseltjes zien die je in een handomdraai kunt maken. Ik gebruik onder andere vrolijk gekleurde haarbandjes.

Als je de video niet kunt zien.

Wat is jouw favo kapseltje in de zomer? xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s