Kruidvat Natures micellar water + eye make-up remover

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

Na heel lang dezelfde verzorgingsproducten voor mijn gezicht te hebben gebruikt, was ik super benieuwd naar de nieuwe VEGAN (!!!) Natures lijn reinigingsproducten van Kruidvat. Dit bevat een hele range aan producten die je helpen je gezicht te reinigen en te verzorgen. Ik shopte de micellar water en een flesje eye make-up remover en ging aan de slag. Inmiddels zijn we een paar weken verder en kan ik je eindelijk vertellen wat ik ervan vind.

Allereerst: YAY voor vegan verzorgingsproducten in je locale Kruidvat! Ik vind het echt heel tof dat dit budget merk zich al jaren inzet om producten op de markt te brengen die dierproefvrij zijn en nu dus ook vegan. Dit betekent dat er enkel plantaardige ingrediënten in de Kruidvat Natures lijn zitten. Net even anders dan dat het niet op dieren is getest, maar dat is het uiteraard ook niet.

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

De verpakking waar het product in zit, ziet er lekker clean and green uit haha! De flesjes zijn van doorzichtig plastic, zodat je het product kunt zien zitten. De sticker is gezellig groen, met opdruk van bladeren. Beide flacons hebben een handige doseerdop die je open/dicht kunt drukken.  Overigens is de lijn opgedeeld in 3 onderdelen: hydratating, sensitive en anti-aging. De Kruidvat Natures micellar water komt uit de sensitive lijn en is verrijk met melissa en hazelnoot. Het belooft een zachte gezichtsreiniging voor de gevoelige huid. De Kruidvat Natures eye make-up remover is een 2 phase product, bevat aloe vera en groene thee en belooft een milde oogreiniging voor waterproof make-up.

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

Ik was vooral benieuwd naar de oogmake-up remover. Sinds een aantal jaar draag ik waterproof mascara zodat die de hele dag mooi blijft zitten. Ook mijn concealer is 12 uur waterproof en mijn wenkbrauw spulletje is niet officieel waterproof, maar blijft de hele dag zitten als een huis. Dat vergt dus wel een goed product om te verwijderen en fris naar bed te kunnen gaan. Ongeschud zie je goed dat de eye make-up remover uit 2 delen bestaat. Het onderste gedeelte is doorzichtig, lichtgroen. Daar bovenop drijft een donkergroene, olie-achtige substantie. Goed schudden voor gebruik dus.

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

Je brengt het product aan op een watje en kunt – met beleid – gaan schrobben. Ja, ik gebruik het woord schrobben, want echt heel gemakkelijk verwijdert het mijn waterproof oogmake-up helaas niet. Ik heb in de proefperiode diverse methodes geprobeerd, zoal het product met het watje even op mijn ogen laten liggen voordat ik het eraf probeer te halen. Helaas, het gaat allemaal niet van harte. Ik moet enorm mijn best doen om de mascara van mijn wimpers te krijgen en wordt daardoor regelmatig wakker met pandastrepen omdat het toch niet helemaal goed schoon werd. En daar baal ik van. Ik was heel graag, héél enthousiast geweest over deze remover. Helaas helaas, ga ik terug naar de niet-vegan variant van Kruidvat.

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

Gelukkig ben ik wél enthousiast over de Kruidvat Natures micellar water. Deze ruikt ten eerste overheerlijk! Ik zou alleen daarom al mijn huid 2x daags willen reinigen met dit product. Het ruikt een beetje naar de lente. Zacht. Lief. Top! Daarnaast reinigt deze baby als een trein. Alle restjes oog make-up die de 2 phase achterlaat rondom mijn ogen, verwijdert de micellar perfect. Ook de rest van de dag glijden met gemak van mijn gezicht. Mijn watje is telkens behoorlijk vies, ten teken dat het zijn werk goed doet. Mijn huid blijft daarna zacht en fris achter. Likje crème op en ik ben klaar.

homeofdaisies.nl, Kruidvat, Natures, huidverzorging, huid, review, test, mecellar water, eye make-up remover, sensitive, hydrating, budget, vegan,

De Kruidvat Natures micellar water is nu dan ook mijn vaste product in mijn dagelijkse routine. De eye make-up remover zal ik ook nog wel gebruiken, maar wel op de dagen dat ik niet zo enthousiast ben geweest met make-up. Ik vind het zonde om een product weg te gooien namelijk. De potentie was er zeker. Ik ben wel heel benieuwd naar de andere producten uit deze lijn en overweeg nog de dag- en nachtcrèmes te shoppen. Deze vallen in de anti-age lijn. Wellicht blijf ik dan wel een jonge blom 😉

De Kruidvat Natures producten zijn nu verkrijgbaar. Sensitive micellar water 300 ml €2,49. Hydrating eye make-up remover 2 phase 150 ml €1,99.

Heb jij al vegan huidverzorgingsproducten geprobeerd? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s