WAAR HAAL IK HET VANDAAN?| INSPIRATIE

homeofdaisies.nl, blije momente, happy, happiness, zon, blijdschap, depressie, therapie, werk, werken, zonnetje

Als blogger ben ik er maar druk mee. Continu op zoek naar leuke, vernieuwende ideetjes. Dingen om over te schrijven, de site te vullen maar vooral om mijn lezers te vermaken. Inspiratie komt vaak op de gekste momenten, maar ook ik heb wel eens een writers block. Wat ik dan doe vertel ik je nu!

Allereerst wil ik zeggen dat ik de inspiratie altijd weer vertaal naar iets van mezelf. Ik zal nooit 1 op 1 iets overnemen en er klakkeloos mijn naam onder zetten. Dat is niet eerlijk tegenover degene die het als eerst heeft gemaakt en dat vind ik zelf ook niet prettig. Iedereen heeft toch weer een eigen manier van werken, eigen ervaring en kennis. Ik zoek dus inspiratie om zelf geïnspireerd te raken (snap je dat?)

homeofdaisies.nl, inspiratie, Instagram, Pinterest, inspo, inspiration, blog blogger, fotograaf, fotografie, visie, beeld

Waar ik vaak door geïnspireerd word is Instagram. Hier worden dagelijks door zoveel mensen prachtige foto’s, food en kleding geplaatst. Daar moet je bijna wel van geïnspireerd raken. Ik volg natuurlijk veel platforms die gericht zijn op inspiratie, maar ook kijk ik regelmatig bij de populair page. De heerlijkste maaltijden, de mooiste kleding en de meest geweldige vakantiebestemmingen zie je voorbij komen. Het kan me bijvoorbeeld inspireren om een bepaald gerecht te proberen of juist de manier van fotograferen uit te testen.

Een andere inspiratiebron is Pinterest.com. Dit platform bestudeer ik al jaren! Was het eerst vooral voor schattige dierenplaatjes, tattoo’s en hilarische quotes, is dit toen ik ging bloggen uitgegroeid naar veel meer ‘boards’. Je prikt namelijk als het ware een inspirerende foto op jouw prikborden, die je zelf naar wens kunt indelen. Hier haal ik nu vooral veel fotografie inspo vandaan. Ook tijdens de voorbereidingen van mijn bruiloft had ik hier veel aan. Ik volg overigens eigenlijk niemand en praktisch niemand volgt mij, maar dat is ook niet mijn insteek. Het is voor mij echt alleen bedoeld als een verzamelplaats van geinige ideeën.

homeofdaisies.nl, 2018, doelen, dromen, doelstelling, toekomst, dit jaar, nieuw, blog, persoonlijk, personal, lifestyle, geld, werk, financien, leven

Als blogger word ik natuurlijk ook door andere bloggers geïnspireerd. Ik volg ze op social media en heb hun websites op Bloglovin’. Maar ook op YouTube vind ik leuk om te kijken wat ze allemaal doen. Zeker de professionals zijn helemaal op de hoogte van de laatste trends en ik vind het leuk om die soms ook uit te proberen. Ook de manier hoe zij films editten, inspreken, de muziek die ze gebruiken inspireren mij weer om verder te ontwikkelen om ooit ook zo goed te worden als zij. Want mijn droom blijft toch om ooit een boterham te verdienen met deze hobby!

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Heb je nog tips van dingen die ik nog niet heb geprobeerd? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s