ZOMER MODE 2018 | ANTWERPEN SHOPLOG

homeofdaisies.nl, Antwerpen, shoplog, shoppen, winkelen, zomer, mode, trend, trendy, short, broek, Bershka, H&M, Flying Tiger, Sostrene Grene, Primark

Afgelopen weekend ging ik shoppen in Antwerpen – met 30 graden, I kid you not. Ik had een hele wensenlijst van wat ik nog wilde hebben voor in mijn kast deze zomer. Onder meer leuke schoentjes, een korte broek en een lange jurk. Of dat gelukt is zie je in deze video. Ik ging in elk geval naar Primark, H&M, Only en Bershka. Naast leuke fashion items shopte ik ook nog bij Flying Tiger en Sostrene Grene. 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s