WATCH THIS | #OOTD

homeofdaisies.nl, watch, horloge, True Spirit, Kruidvat, budget, mode, fashion, trend, trendy, rosé goud, rosé gold

Oké, ik ben misschien een beetje late to the party (yes, pun intended!) maar ik zie eindelijk de zin van een mooi horloge in. Het maakt je outfit helemaal af. Sinds ik dit horloge draag voel ik me helemaal bij de tijd (haha. oké ik stop!). Nee, maar zonder dollen. Ik droeg tot nu toe nooit een horloge en na een kleine week weet ik al niet meer wat ik ooit zonder heb gedaan. Tijd dus (laatste. echt!) om mijn nieuwe horloge te showen in deze blogpost.

Eerlijke reden waarom ik een horloge heb gekocht? Buitenom dat ik het bij anderen super mooi vind staan, wil ik stiekem al maanden een smart watch kopen. Dit om te zien hoeveel stappen ik loop (mijn telefoon kan dat ook meten, maar lang niet zo goed), hoe mijn hartslag is en hoe mijn slaapritme is. Maar omdat ik dus nooit een horloge droeg, durfde ik het niet aan om direct zoveel geld uit te geven. Want, wat als ik het niet lekker vind zitten en het na een week in de kast ligt?

homeofdaisies.nl, watch, horloge, True Spirit, Kruidvat, budget, mode, fashion, trend, trendy, rosé goud, rosé gold

Toen bedacht ik me dat ze bij Kruidvat vaak hele leuke en goedkope horloges verkopen van het met True Spirit. Trendy spullen voor een klein prijsje, daar ben ik natuurlijk altijd voor in. Wat ik bedoel met een klein prijsje? Wat dacht je van €6,99? Helemaal top dus! Ik grabbelde door wat bakken heen, want ze staan natuurlijk niet mooi op volgorde. Al vrij snel pakte ik deze eruit en nadat ik geen mooiere vond rekende ik deze af bij de kassa.

homeofdaisies.nl, watch, horloge, True Spirit, Kruidvat, budget, mode, fashion, trend, trendy, rosé goud, rosé gold

Het horloge heeft een middengroot uurwerk, met een beetje een nude, off-white achtergrondje en dito faux leather bandje. Maar het allermooiste vind ik de rozegouden afwerkingen in de metalen gedeeltes. Dat geeft het wat mij betreft de fancy uitstraling die ik zoek. Het uurwerk is van Quartz en het achtergrondje heeft geen cijfers. Als je goed kijkt zie je wel streepjes in het achtergrondje. In combinatie met de kleur doet het me denken aan een splinternieuwe high lighter waar ik dolgraag mijn kwast in zou willen zetten!

homeofdaisies.nl, watch, horloge, True Spirit, Kruidvat, budget, mode, fashion, trend, trendy, rosé goud, rosé gold

Zoals ik eerder al schreef, ik weet al niet eens meer hoe het was zonder een horloge. Ik ben benieuwd hoe ik het volgende week ga vinden als ik weer de hele dag achter mijn bureau zit (ik heb nu lekker vakantie, dus na het tikken van deze blog ga ik vooral weer lekker chillen met mijn billen. En horloge!). Hopelijk ga ik het niet vervelend vinden zitten tijdens het werken. Dit zou zomaar eens de start kunnen zijn van een nieuwe sieraden verslaving. Hallo horloges!

Draag jij altijd een horloge? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s