FAVORIETE WOONITEM VAN GRACE | PRONKSTUK

homeofdaisies.nl, pronkstuk, wonen, woonitem, interieur, interior, home, GoGracy, Grace
Oh jongens, wat heb ik zin om het PRONKSTUK van Grace van de woonblog GoGracy.com te delen! Stiekem ben ik hardstikke jaloers op haar, want ik wil ook zo’n toffe fluwelen ROZE stoel. Hij is echt heel cool! Ik kan je alvast verklappen dat ze niet verteld waar ze hem heeft geshopt, want dan stonden we per direct massaal bij die winkel voor de deur 😉 
– foto credits: Gracy GoGracy –

Wat is het woonitem waar jij het meest trots op bent?
Op dit moment vind ik de roze stoel echt het tofste woonitem in huis!

Waarom ben je zo trots op dit woonitem? Zit er een verhaal achter?
Nou, de stoel is roze! Do I need to explain more? Het is echt gewoon zo’n mooie fluwelen stoel, heerlijk zacht, een perfecte leesstoel en ook nog eens een geweldig blikvangertje. En ik ben stiekem blij dat het gewoon mag van mijn vriend. Want toen we gingen samenwonen wilde hij echt absoluut niets roze in huis. Na heel lang twijfelen ben ik toch gewoon met deze stoel thuisgekomen en gelukkig mocht de roze fluwelen stoel van hem blijven.

Op welke plek in je woning staat dit item? Waarom hier?
In de woonkamer naast de open haard. We hebben daar een lekker leeshoekje van gemaakt en het is daar heerlijk genieten bij het vuur. En als je ons huis binnenkom is dat hoekje het eerste wat je ziet.
homeofdaisies.nl, pronkstuk, wonen, woonitem, interieur, interior, home, GoGracy, Grace
Wanneer kocht/kreeg je dit item? 
Ik heb de stoel nu zo’n 6 maanden geleden gekocht. Maar ik ben dus echt serieus meerdere keren naar de winkel geweest (zo’n twee uur verder op) totdat ik het aandurfde de stoel ook daadwerkelijk mee naar huis te nemen. En nee, mijn vriend was daar niet bij.

Waar haal jij je wooninspiratie vandaan?
Eigenlijk haal ik mijn wooninspiratie vooral bij mijn moeder vandaan. Natuurlijk ook wel in de woonwinkels en tegenwoordig kijk ik ook graag woonprogramma’s. Toch is mijn mama de grootste inspiratiebron. Die zit altijd vol mooie woonideeën!


Dank je wel Grace voor je inzending! En ja, ik wil hem nu ook… ruilen tegen mijn bruinlederen fauteuil? 😉 En ja, je hebt wel echt een heel tof vriendje dat je gewoon zo’n roze stoel prominent in je woonkamer mag zetten. 
Wil jij ook jouw pronkstuk terugzien in deze rubriek? Stuur me dan even een mailtje! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s