MOOISTE SUNSET & FML | Weekvlog #116

homeofdaisies.nl, weekvlog #116, vlog, vloggen, vlogger, Youtube, Youtuber, life, natuur, sunset, zonsondergang, strand, LoveZeeland, fotografie, moe, slapen, werk, werken, weer

Wat een week jongens! Volgens mij heb ik de hele week maar 5 minuten geslapen, want ik ben echt doodmoe. Maar gelukkig mag ik in het weekend veel genieten van de mooie natuur. Zo zie ik herten én ben ik getuige van een prachtige zonsondergang. Er is een incident met milkshake… en ik geef mezelf even wat welverdiende rust met een nieuw boek.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s