FOOD FESTIVAL, FAMILIE & HEEL MOE | Weekvlog #115

homeofdaisies.nl, weekvlog #115, vlog vloggen, vlogger, youtube, youtuber, food festival, Cuisine Machine, Daisy, Diyaata, Vlissingen, bioscoop, moe, bowlen, hond, knuffelen, kat, werken, fotografie, natuur, Amsterdamse waterleidingduinen
Deze week vergeet ik nogal eens te vloggen, waardoor hij ook niet zo lang is als dat je gewend bent. We beginnen het weekend met overheerlijke hapjes op een foodfestival, waar ik heen ben met Daisy. Ook in de bioscoop hebben we de grootste lol! Ik kom deze week ook nog in een regenbui verzuild. Ik ben veel moe en er komt weinig uit mijn handen. Later ga ik nog op vossenjacht met de camera…

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s