LOVESPA HAMMAM SHOWER GEL | REVIEW

homeofdaisies.nl, LoveSpa, Hammam, shower gel, douchegel, doucheproducten, revie, testen, proberen, Action. budget, douchen, huidverzorging

Doucheproducten testen is wel een favoriete bezigheid van mij. Ik was daarom ook heel blij om een nieuwe douche gel te vinden in mijn laatste #echtepostiscool pakketje. Het was de Lovespa Hammam shower gel. De geur van hammam producten brengt me terug naar die paar keer dat ik op vakantie naar de hammam ging. Dat wil je toch elke dag beleven?

Laat ik beginnen met de verpakking: wow! Knal paars met turkoois en witte opdruk. Love it! Daarnaast heeft de fles een handige drukdop die doorzichtig is. Dat maakt me nieuwsgierig naar de gel zelf. Zou die paars zijn zodat je dat al op de dop kunt zien?

homeofdaisies.nl, LoveSpa, Hammam, shower gel, douchegel, doucheproducten, revie, testen, proberen, Action. budget, douchen, huidverzorging

Niets is minder waar haha, de Lovespa Hammam shower gel is doorzichtig. De geur is zoals verwacht heerlijk, met de frisse noten van eucalyptus, maar niet te heftig. Het is niet zo dat je neus meteen opengaat als je jezelf ermee wast. Nee, de geur is precies goed.

homeofdaisies.nl, LoveSpa, Hammam, shower gel, douchegel, doucheproducten, revie, testen, proberen, Action. budget, douchen, huidverzorging

The bloglife is soms een beetje shit, want ik moest dus eerst foto’s maken voor ik het kon gaan testen. En dat wilde ik uiteraard niet. Dus onlangs de camera erbij gepakt en aan de slag en daarna direct onder de douche gerend. De eerste keer probeerde ik de Lovespa Hammam shower gel direct op mijn huid. Echt schuimen wilde het zo niet doen. Maar verder deed het wat het moest doen: mijn huid reinigen zonder het uit te drogen.

homeofdaisies.nl, LoveSpa, Hammam, shower gel, douchegel, doucheproducten, revie, testen, proberen, Action. budget, douchen, huidverzorging

De tweede testdag kwam mijn shower puff eraan te pas. En dat had het gewenste effect! Lekker veel geurige schuim waarmee ik mezelf uitgebreid kon wassen. Heel fijn en precies waar ik op hoopte. Nog nét niet die mega schuimvlokken zoals in de Turkse hammam, but getting close;) Buitenom dat er momenteel weinig andere douche opties staan in de badkamer, is dit wel een favorietje. De geur brengt me terug naar vakanties en dat is heerlijk ontspannend na een dag werken óf om mee op te staan. Maar dan wel alleen in combinatie met de puff om de Lovespa Hammam shower gel goed te laten schuimen.

homeofdaisies.nl, LoveSpa, Hammam, shower gel, douchegel, doucheproducten, revie, testen, proberen, Action. budget, douchen, huidverzorging

Ik heb dit product dus cadeau gekregen, dus ik weet de exacte prijs niet. Maar wat ik wél weet is dat je hem bij Action kunt scoren. Zeker eentje om in je mandje te gooien als je er de volgende keer bent!

Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s