BLUEBOX SANDALEN | #OOTD

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

Eindelijk is het weer slippertjes-weer and I love it! Wat dat betreft woon ik zeker te weten in het verkeerde land, want het liefst zou ik nooit meer dichte schoenen aantrekken. Alleen is de collectie aan open schoentjes in mijn kast behoorlijk uitgedund na de ‘gevalletjes’ van vorig jaar (lees: kapot getrokken of op het strand laten staan en daar pas 20km verderop achterkomen). Dus was mijn shophunt geopend. Waar ik in eerste instantie weinig leuks voor een goed prijsje kon vinden, werd ik binnen 0.1 seconde verliefd op deze beauties van BlueBox. En die ga ik je vandaag uitgebreid laten zien!

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

Het probleem van slippers dragen is dat ze over het algemeen niet zo goed zijn voor je lijf. Zeker als je een slechte rug hebt, net als ik. Slippers en sandalen zijn vaak erg plat en vangen absoluut niet de dreunen op die teweeggebracht worden bij het neerkomen van je voet op de vloer. Bij deze sandalen van BlueBox is dat wel anders. Want was ik nog niet verliefd geworden op de stijl van de sandaal, dan was het wel op het voetbed.

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

Het voetbed is gemaakt van immitatieleer en geeft extra ondersteuning op de plaatsen onder je voet die je nodig hebt. Het materiaal is niet alleen lekker zacht, maar ze veren goed mee. Zo vangt het de dreunen goed op, waardoor deze niet door trillen in mijn rug. Dit voelt dus zowel fijn voor mijn voeten áls voor mijn rug.

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

En dan heb ik het dus nog helemaal niet gehad over het uiterlijk van de BlueBox sandaal. Helemaal mijn ding! De stof op de bovenkant van de voet is zacht en glanzend en heeft een print met zo’n beetje al mijn favoriete kleuren: paars, blauw, turkoois, roze en bruin. Tussen de stof zitten leuke goudkleurige kralen in diverse designs. De kralen aan de zijkanten zitten los, dus die kun je op verschillende manieren stylen.

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is de band achterop de hiel. Hierdoor hoef ik niet met mijn tenen te knijpen om de sandaal niet te verliezen én krijg je niet telkens zo’n tik tegen je hiel als de zool terugveert. De band daar is elastisch, dus je kunt ze makkelijk aan en uit trekken. Het stuk van de enkel naar de zool is niet elastisch, waardoor de slipper altijd op de juiste plek blijft.

homeofdaisies.nl, BlueBox, sandalen, slippers, teenslippers, mode, fashion, trend, kleuren, kleurrijk, kralen, details, outfit, outfit of the day, #ootd

Ik kan volgens mij met gemak nóg 400 woorden vuil maken aan deze sandaal, maar dat ga ik niet doen. Wat mij betreft mag het volop zomer worden, zodat ik elke dag op mijn nieuwe schatjes mag lopen! Waar ik ze kocht? Nou, gewoon bij de locale Scapino. En dat voor nog geen 20 eurootjes! Rennen dus maar, want deze willen je voetjes zeker graag hebben. (oké, ze zijn ook online verkrijgbaar zag ik dus rennen hoeft wat dat betreft niet per sé. Veel te warm voor 😉 )

Op welk schoeisel loop jij het liefst in de zomer? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Wow wat zijn ze mooi Girllllll! Love it!
    Ohw yess!

    Hugz & Kisses,

    Miss B.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s