TE LAAT OP MIJN EIGEN FEESTJE & PER ONGELUK VLEES ETEN | Weekvlog #114

homeofdaisies.nl, weekvlog #114, vlog, vlogger, youtube, youtuber, vloglifer, bloglife, zon, werken, shoppen, winkelen, te laat, feestje, vlees eten, McDonalds, veganist, vegetarisch

Wat is de week weer voorbij gevlogen jongens! Ik ben serieus blij dat ik vlog, zodat ik in elk geval een beetje weet wat ik heb gedaan. Zo was ik bijvoorbeeld gruwelijk te laat op mijn zelf georganiseerde feestje (lekker bezig Dais!) , ging ik naar de film, deed ik meerdere fotografie opdrachten tegelijk (!), at ik per ongeluk vlees en mocht ik als beloning na een bezoekje aan de tandarts even shoppen… 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s