ETOS TRANSLUCENT FIXING POWDER | REVIEW

homeofdaisies.nl, Etos, Translucent Fixing Powder, make-up, makeup, review, proberen, testen, concealer, loose powder, losse poeder, routine

Oh jongens, ik heb een nieuw favorietje hoor! Sinds een tijdje gebruik ik de Etos Translucent Fixing Powder en ik kan je al meteen verklappen dat ik fan ben. Deze transparante poeder gebruik ik om de concealer onder mijn ogen ‘vast’ te zetten. Hoe het werkt en waarom ik hem tot favoriet heb bestempeld lees je verder in de post.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van de Etos. Altijd goed! Veel keus in make-up, beauty en verzorging. Ook het eigen merk vind ik erg fijn en besloot daar dus wat nieuwe producten van te scoren. Zo ook de Translucent Fixing Powder. Al eerder heb ik zo’n doorzichtig poeder geprobeerd, maar wat deze zo bijzonder maakt is dat het een losse poeder is en dus geen pressed powder.

homeofdaisies.nl, Etos, Translucent Fixing Powder, make-up, makeup, review, proberen, testen, concealer, loose powder, losse poeder, routine

Het poeder zit in het simpelste doosje wat je kunt bedenken. De onderste helft is doorzichtig (handig, kun je checken hoeveel poeder je nog hebt) met een zwarte schroef deksel. Op de deksel staat het logo en de naam. Niks meer en niks minder.

Interessant wordt het pas echt als je de deksel eraf schroeft. Je vindt dan een aantal gaatjes waardoor je het poeder kunt halen. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Je kunt wat poeder in de binnenkant van de deksel schudden en van daaruit verdelen met je kwast. Of je doet het – net als ik – rechtstreeks in het bakje. Gewoon een beetje scheef houden zodat er wat poeder uitkomt, je kwast er door halen en je kunt afpoederen! De schroef werkt overigens super goed, dus ik ben ook niet bang dat mijn hele tas er onder zit als ik hem mee zou nemen op vakantie.

homeofdaisies.nl, Etos, Translucent Fixing Powder, make-up, makeup, review, proberen, testen, concealer, loose powder, losse poeder, routine

Nu gebruik ik altijd waterproof concealer, eentje die van zichzelf al heel goed blijft zitten. Maar sinds ik de Etos Translucent Fixing Powder gebruik, blijft het werkelijk nóg beter zitten. Hij poedert mat af, zonder een witte waas achter te laten. Het zorgt ervoor dat de concealer niet tussen de lijntjes gaat zitten en het ziet er niet cakerig uit.

Daarnaast is het mega handig als je oogschaduw gebruikt waarbij je snel fall-out (dat er korreltjes oogschaduw onder je oog en wangen vallen) hebt. Dankzij de Etos Translucent Fixing Powder kun je dit super makkelijk weghalen. Als je vooraf lekker veel poeder onder je ogen aanbrengt, veeg je het zo weer weg met je poederkwast. Het laat op deze manier geen strepen of vegen achter en het werkt heel snel en makkelijk.

homeofdaisies.nl, Etos, Translucent Fixing Powder, make-up, makeup, review, proberen, testen, concealer, loose powder, losse poeder, routine

Ook al lijkt het of je per keer veel product gebruikt (het vliegt werkelijk overal en soms heb ik het idee of ik in een rookwolk van Hans Klok hang), is hij zuinig in gebruik. Ik gebruik het al maanden en het bakje is nog over de helft gevuld. Mocht je nog naar een dergelijk product op zoek zijn is dit zeker een aanrader. De Etos Translucent Fixing Powder heeft als hoofdbestanddelen Koalin en Talc. Het heeft geen geur.

Etos Translucent Fixing Powder bevat 8 gram product en kost €4,99

Zoals gezegd, wat mij betreft een enorme aanrader! Ik had niet verwacht dat ik zo enthousiast zou worden van een losse poeder. Waar geef jij de voorkeur aan, losse of een geperste poeder? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s