DEPRESSIE UPDATE | PERSONAL

homeofdaisies.nl, depressie, update, video, persoonlijk, personal update, mind, mental health, mentale gezondheid, hoofd, gedachten, psycholoog, hulp, hulp zoeken, huisarts

In deze video geef ik je een update over mijn depressie. Hoe staat het er nu mee, welke hulp krijg ik nog en wat heb ik gedaan om te komen waar ik nu ben? Ik vertel het je allemaal! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze video, stel deze dan zeker. Dat kan in de comments onder de video of de blog, of als je het liever privé doet via een mailtje of DM op Instagram of Facebook. Als je ook struggled met een depressie: je bent niet alleen! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. kool-family schreef:

  Mooi dat je zo open en eerlijk bent!

  Liked by 1 persoon

 2. Bianca Ronday schreef:

  Knap dat je zo open en eerlijk ben. Bij mij weten alleen mijn man, jongste zusje en schoonzus dat ik PTSS heb. De rest denkt dat ik “lui” ben en niet wel herstellen van mijn burn-out. Lekker thuis zitten en niks doen, nou, verre van dat!! 😭

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Och nee dat is het echt niet! Heel naar voor jou.. hoop dat je de juiste hulp krijgt en steun van je zussen en je man. Merk zelf ook wel dat mensen die niet weten wat het is ook echt niet snappen waar je doorheen gaat, hoe je je voelt en wat je aan kunt. Soms moet je dat maar gewoon zo laten. Heel veel sterkte!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s