FOOD KOMT TERUG OP HOMEOFDAISIES | BLOGLIFE

homeofdaisies.nl, daisieskitchen.com, food, voeding, eten, koken, recepten, keuken, vegan, veganist, social media, blog, bloggen, blogger, update, bloglife

Toen ik bijna 4 jaar geleden begon met Homeofdaisies, plaatste ik alles wat ik leuk vond. Zo ook koken. Op het moment dat er eindelijk een beetje regelmaat op mijn blog kwam, poste ik elke donderdag een nieuw recept. Maar na verloop van tijd voelde het niet helemaal meer passend. Ik poste zoveel over beauty dat ik het niet meer vond matchen en besloot een tweede blog te beginnen: Daisieskitchen. Met natuurlijk bijbehorende social media accounts. Dat vergt veel werk en na bijna 2 jaar heb ik besloten daar toch weer de stekker uit te trekken en de recepten terug te halen naar Homeofdaisies.

De belangrijkste reden voor het stoppen van Daisieskitchen is dat het enorm veel tijd vergt. In eerste instantie had ik met mezelf afgesproken 2x per week een recept online te gooien. Hoe me dat destijd lukte? Vraag het me niet… Op een of andere manier kreeg ik het ritme van vooruit werken erin én ik had de mazzel dat ik veel oude recepten die op Homeofdaisies stonden kon hergebruiken. Maar inmiddels is mijn leven alweer een keer of wat helemaal op zijn kop gezet en lukte het me steeds minder vaak wat te posten. Heeft ook zeker te maken met mijn gemoedstoestand, want op minder goede dagen lukte het me totaal niet om met inspirerende, nieuwe recepten te komen en aten we praktisch elke week hetzelfde.

Daarnaast is Daisieskitchen totaal niet uitgegroeid tot wat ik hoopte. De social media accounts bleven op lage volgersaantallen steken en ook de blogs werden maar mondjesmaat gelezen. Eens een enkele die eruit sprong, zoals mijn review van de app Lifesum. Ik deelde mijn reis naar een paar kilo afvallen (én de tegenslagen daarin). Ik veranderde van een alles-eter, naar minder vlees, naar uiteindelijk veganist. En toch wilde die bezoekers maar niet aanhaken. Ook mijn poging om via andere kanalen nieuwe bezoekers te trekken, werkte niet. Zo schreef (oké schrijf, want er moeten nog 2 edities uitkomen) ik voor het magazine Zij&Zeeuws 4x per jaar een recept. Maakte daarbij prachtige foto’s (waar ik super trots op ben, daarin ben ik ook erg gegroeid vind ik zelf). Maar nee, geen extra bezoek of animo.

homeofdaisies.nl, daisieskitchen.com, food, voeding, eten, koken, recepten, keuken, vegan, veganist, social media, blog, bloggen, blogger, update, bloglife

Ook homeofdaisies is gegroeid. Aangepast. Beauty heeft iets minder de focus en personal lifestyle wordt meer belicht. Ik heb het over gezondheid (fysiek en mentaal), wonen, reizen én over beauty. Het is meer een ratjetoe geworden misschien, maar wel iets dat MIJ reflecteerd. Dit is wie ik ben en wat ik allemaal leuk vind. Koken hoort daar simpelweg ook bij. Je ziet het in mijn vlogs. Ik ben er zakelijk (food fotografie) mee bezig. En na een poll op Instagram of ik ook op dit kanaal meer food moet delen was het antwoord vollemond (99%!) JA!

Dus. Een vast patroon gaat er sowieso niet inzitten. Ik heb wel het hele jaar een samenwerking met SantaMaria, wat je wellicht op Instagram al had gezien. Maar het zal – net als met wonen en interieur – met vlagen zijn dat ik iets post. Gewoon, wanneer ik een écht lekker recept heb wat ik met jullie wil delen. Waar ik de tijd voor heb om mooie foto’s van te maken. Zodat het geen ‘moetjes’ meer zijn, maar ik écht weer plezier ga hebben in het uitwerken van recepten. En natuurlijk behoren hotspots, het bezoeken van food festivals en reviews van food gerelateerde producten hierbij. Overigens blijft Daisiekitchen nog tot januari in de lucht. Daarna verleng ik mijn domein niet meer. Dus mocht je er nog lekkere recepten vanaf willen halen, kan dat nog.

Laat even weten of jij ook graag food blogs ziet op Homeofdaisies.nl en wat jouw favoriete onderwerp hierin is. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Daisy || Diyaata schreef:

    Super goede keuze! Ik vind blogs zoals die van jou en mij juist heerlijk qua afwisseling. Af en toe een receptje vind ik super leuk en lees ik sneller dan een aparte food blog. Dus. Lekker jij zijn en lekker bloggen over waar jij over wilt bloggen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s