KRUIDVAT 3 SENSITIVE SENSATION SCHEERAPPARAAT | REVIEW

homeofdaisies.nl, scheermes, Kruidvat, Kruidvat 3 Sensetive Sensation, review, budget, scheren, dames, dames scheermesjes, shave, gladde benen, ontharen, proberen, testen

De zon laat de laatste tijd weer haar gezichtje zien, dus het is tijd om jezelf van die wintervacht te ontdoen. Ik biecht op: in de winter sla ik het nogal eens over… Maar nu het weer tijd is voor blote armen en benen is het wel fijn dat die er verzorgd uitzien. En nu mijn oude scheermes dringend aan vervanging toe was, ging ik op zoek naar een nieuw systeem. Die vond ik in de budget variant van Kruidvat, de 3 Sensitive Sensations. Een scheerapparaat met 3 mesjes én hydraterende strips.

In de winkel deed het Kruidvat 3 Sensitive Sensation apparaat me direct denken aan 2 oude favorieten van me: de Gilette Venus en de Wilkinson Intuition. Het is hier eigenlijk een combinatie van. Het heeft de vormgeving, handzaamheid en greep van Venus, maar heeft ze hydraterende ‘zeep’ van de Intition. Die laatste zorgt ervoor dat je geen scheerschuim nodig hebt, omdat de strip dat direct afgeeft. Ik ben benieuwd of de verwachtingen van mijn oude favorieten overtreft!

homeofdaisies.nl, scheermes, Kruidvat, Kruidvat 3 Sensetive Sensation, review, budget, scheren, dames, dames scheermesjes, shave, gladde benen, ontharen, proberen, testen

Allereerst zit het scheersysteem weer in een heel ingewikkelde, diefstal-proof verpakking. Mission impossible om open te maken, maar als het je eenmaal is gelukt… De ‘starterskit’ bestaat uit een houder, 1 opzetstuk met 3 mesjes en een doosje waarin je het opzetstuk veilig kunt bewaren. Handig bijvoorbeeld voor op vakantie! Als je dit systeem eenmaal hebt, kun je hierna losse navullingen kopen in de vorm van de opzetstukken. Vanwege mijn gevoelige huid koos ik voor de Sensitive versie.

homeofdaisies.nl, scheermes, Kruidvat, Kruidvat 3 Sensetive Sensation, review, budget, scheren, dames, dames scheermesjes, shave, gladde benen, ontharen, proberen, testen

Zoals gezegd voldoet de Kruidvat 3 Sensitive Sensation qua vormgeving precies aan de combinatie van mijn oude favorieten. Hij houd goed vast, geeft anti-slib op de juiste plekken en is handzaam van formaat. De hydraterende strip geeft geen geur.

homeofdaisies.nl, scheermes, Kruidvat, Kruidvat 3 Sensetive Sensation, review, budget, scheren, dames, dames scheermesjes, shave, gladde benen, ontharen, proberen, testen

Alles leuk en aardig qua vormgeving, maar het gaat natuurlijk om de prestaties. Ik gebruik dit scheermes inmiddels ruim 2 maanden en kan hierdoor een goede mening vormen. In het begin was ik redelijk enthousiast. Het deed wat het moest doen. De messen waren scherp, verwijderden de haren goed en mijn huid was niet geirriteerd of droog. Helemaal top! Alleen de messen worden behoorlijk snel bot, wanneer ik het vergelijk met bijvoorbeeld de Venus. Daarnaast vind ik het apparaat niet goed werken in bochten, zoals op en rond je knie. Hij slaat stukjes over en is niet zo wendbaar. Een minpunt wat mij betreft.

homeofdaisies.nl, scheermes, Kruidvat, Kruidvat 3 Sensetive Sensation, review, budget, scheren, dames, dames scheermesjes, shave, gladde benen, ontharen, proberen, testen

Al met al vind ik het geen super slecht scheersysteem – alles beter dan wegwerp mesjes – maar dolenthousiast word ik ook niet van de Kruidvat 3 Sensitive Senses. Hij is dan wél een stuk goedkoper dan de eerder genoemde A-merken. Voor het hele pakket betaal je €4,99. Voor een navulverpakking met koppen ben je €5,99 kwijt voor 4 stuks. Maar ik ga toch weer terug naar mijn oude vertrouwde Venus. Dan maar iets meer geld kwijt, al denk ik dat ik op de lange duur goedkoper uit ben omdat ik veel langer met die mesjes doe.

Wat is jouw favoriete scheersysteem? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s