CAKE SMASH SHOOT, VEGAN PIZZA & NAAR SAM SMITH | WEEKVLOG #112

homeofdaisies.nl, weekvlog, vlog, vlogger, youtube, youtuber, kat, hond, ijs, auto, garage, cake smash shoot, ZZP, fotograaf, Sam Smith, concert Antwerpen, Daisy

Wát een lekkere week was dit! Ik had het nog steeds wel crazy druk, maar wel met hele toffe dingen zoals een cake smash shoot, vegan pizza én het concert van Sam Smith. Tussendoor heb ik nog wel een kleine breakdown, maar daar krabbel ik snel van op. De zon laat me ook die lastige momenten vergeten. En ik zou bijna niet meer weten hoe het is om even niks te doen… 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s