BLIJE MOMENTEN | MIND

homeofdaisies.nl, blije momente, happy, happiness, zon, blijdschap, depressie, therapie, werk, werken, zonnetje

De laatste tijd is er voor mij genoeg reden geweest om weer een beetje blij te zijn. Zoals je weet is dat het afgelopen jaar voor mij niet makkelijk geweest door depressie, werkloosheid en het ziekbed en overlijden van een geliefde. Maar ik zie het momenteel zonnig in (letterlijk. Ik schrijf dit vanaf de tuinstoel, met een zonnebril op en een haver latte binnen handbereik). Reden te meer om ook jullie te laten meegenieten van mijn blije momenten van de afgelopen tijd en dingen waar ik al naar mag uitkijken.

Hallo zon! Ze laat haar vrolijke gezichtje de laatste tijd weer steeds vaker zien en daar word ik in elk geval heel blij van. Haar stralen geven me energie, ontspanning en zorgen ervoor dat ik zoveel mogelijk buiten wil zijn.

Nieuwe notitieboekjes, zoals deze beauty die ik van Daisy kreeg tijdens Echte Post is Cool!

homeofdaisies.nl, blije momente, happy, happiness, zon, blijdschap, depressie, therapie, werk, werken, zonnetje

Nieuwe job! Wow, wat was ik blij en opgelucht dat ik bijna direct na het afronden van mijn tijdelijke baan het goede nieuws kreeg. Ik had er zo op gehoopt! Dit was de eerste sollicitatie die ik de deur uit deed en terwijl er overal heel veel tijd overheen ging en ik inmiddels ook al andere sollicitaties had lopen, bleef ik hopen op deze. En met succes; inmiddels ben ik 3 weken aan de slag en kan ik melden dat ik het super naar mijn zin heb!

Naast mijn baan heb ik meer ruimte voor ZZP opdrachten en dat is maar goed ook, want dat gaat als een malle! Zo had ik onlangs een evenement om te fotograferen, deed ik een cake smash shoot en heb ik een vaste food fotografie opdracht.

Vanavond ga ik met Daisy (Diyaata) naar het concert van Sam Smith in Antwerpen en daar heb ik suuuuper veel zin in! Ook heb ik nog de concerten van Ed Sheeran (in Parijs!!!) en Justin Timberlake op de agenda staan. Zo tof!

Met mijn depressie gaat het heel goed. Zo goed zelfs dat ik binnenkort de laatste sessie met mijn psycholoog heb. Dat vind ik ook wel spannend, want het is wel fijn om voor mijn gevoel nu nog een vangnet te hebben. Straks moet ik het écht zelf gaan doen. Maar ik zie de stijgende lijn in mijn gemoed, hoe goed ik dingen (tegenslagen) aan kan en hoe ik ermee omga. Ook sta ik meer open voor mijn omgeving en kan ik beter mijn grenzen aangeven. Ik heb nu meer zin om dingen te ondernemen (zoals een spontane uitjes met Daisy of Jochem) en kan daar dan ook weer van genieten (Wat ik lang niet kon). Positief!

homeofdaisies.nl, blije momente, happy, happiness, zon, blijdschap, depressie, therapie, werk, werken, zonnetje

Qua gezondheid gaat het met zachter weer altijd een stuk beter. Nu de kwakkel met regen (hopelijk) over is zal mijn pijn ook snel zakken. Dat zorgt er mede voor dat ik meer energie heb en dus meer kan ondernemen.

Oh en had iemand al iets gezegd over dat het langer licht is?! Bloggers en fotografen worden hier héél gelukkig van kan ik je zeggen! Dat zorgt ervoor dat ik ook na werktijd foto’s kan maken (sterker nog: zelfs na het eten), video’s kan opnemen en afspraken voor fotografie kan maken. Om nog maar te zwijgen over buiten eten, wijntjes bij kampvuur en late strandwandelingen. Kom maar op met die zomer!

Wat zijn de momenten waar jij blij van wordt? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s