BAG OF FLOWERS | #OOTD

homeofdaisies.nl, flower bag, tas, tasje, tulpen, tulpenveld, bloemen, bloemenveld, sunset, zonsondergang, fotoshoot, ootd, outfit, outfit of the day

Ik zal het zelf maar zeggen: ik ben weer lekker bezig met mijn tassen-tic. Onlangs kreeg ik dit pareltje binnen. Hij is zó ontzettend gaaf! En toen ik een geweldig tulpenveld ontdekte en mijn lieve fotograaf vriendin Marieke Mol ook nog eens tijd bleek te hebben, kwam alles perfect samen. Ik. Met mijn mooie nieuwe bloementas. Met zonsondergang. Tussen de tulpen. Genieten!

homeofdaisies.nl, flower bag, tas, tasje, tulpen, tulpenveld, bloemen, bloemenveld, sunset, zonsondergang, fotoshoot, ootd, outfit, outfit of the day

homeofdaisies.nl, flower bag, tas, tasje, tulpen, tulpenveld, bloemen, bloemenveld, sunset, zonsondergang, fotoshoot, ootd, outfit, outfit of the day

Blouse: Vero Moda (oude collectie)
Grey strech jeans: Vero Moda
Canvas loafers: H&M
Grey flower bag: Ali Express

Dit was echt een geweldige shoot die van mij nog uren mocht duren. Marieke is zo’n goede fotograaf! Ze is overigens ook een kunstenares met Photoshop, wat ze normaal ook had gedaan, maar ja, bloglife vroeg om snelle aflevering dus de nabewerking heb ik zelf gedaan. En HALLO heb je gezien hoe mooi rood mijn haar is? Even voor alle haters die altijd zeggen dat ik helemaal niet rood ben… Wel dus!

xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s