THERME CLEOPATRA’S SECRETS FOAMING SHOWER GEL | REVIEW

homeofdaisies.nl, Therme, Cleopatra's SEcret Foaming Shower Gel, douchegel, schuim, review, glitter, golden shimmer, testen, proberen, mening

Doucheschuim met glitters. Dat is wel hetgeen mij deed besluiten deze fles in het mandje te mikken. Want door een beetje glitter en glans op je huid, oog je direct een stukje bruiner dan je daadwerkelijk bent. En dat kan deze bleke ginger wel gebruiken. Plus: het hele internet was onlangs helemaal lyrisch over de Therme Cleopatra’s secret producten. Mijn doucheproducten waren bijna op, dus tijd om deze foaming shower gel te testen. 

Ondanks dat de fles wit is, vind ik de opdruk allemaal erg druk. Het is veel en het is vol. Zowel de voor- als achterkant staat vol met tekst in verschillende formaten. Het ene stukje schreeuwt nog om meer aandacht dan het andere. Niet wat ik zou verwachten van een Cleopatras Secret, want daarbij denk ik eerder aan relaxen in de zon. Al komt dat natuurlijk nog wel naar voren in het plaatje op de voorkant, met de piramides in de woestijn met ondergaande zon.

homeofdaisies.nl, Therme, Cleopatra's SEcret Foaming Shower Gel, douchegel, schuim, review, glitter, golden shimmer, testen, proberen, mening

Uitendelijk gaat het toch om wat er vanbinnen zit. Zoals we wel al op de verpakking kunnen lezen zit er in het product zelf vooral een heleboel niet. Geen parabenen, SLS, SLES en minerale olien. Niks mis mee dus, tijd voor de test.

homeofdaisies.nl, Therme, Cleopatra's SEcret Foaming Shower Gel, douchegel, schuim, review, glitter, golden shimmer, testen, proberen, mening

Het was even goed proberen voordat ik het eerste beetje product eruit kreeg, want de spuitdop werkte bij mij absoluut niet mee. Nu heb ik ook twee linkerhanden wat dat betreft, dus dat kan ook aan mij liggen (of ik had net pech met deze fles). Wat er uiteindelijk in mijn hand komt zit inderdaad barstensvol glitters. Zo cool! Niet veel later begint het al lekker te schuimen. Als ik even in mijn handen wrijf is dit het resultaat.

homeofdaisies.nl, Therme, Cleopatra's SEcret Foaming Shower Gel, douchegel, schuim, review, glitter, golden shimmer, testen, proberen, mening

De Therme Cleopatra’s Secrets Foaming Shower Gel voelt prima aan, het verdeelt makkelijk en blijft goed lang schuimen. Je hebt niet onwijs veel nodig om je hele lichaam ermee in te zepen. Qua geur belooft de verpakking je honing, bloemen, perzik en sinaasappel, maar dat heb ik echt moeten opzoeken want onder de douche kwam ik er niet uit. De geur is zacht, ik ruik het niet goed en kan al helemaal niet onderscheiden wat wat is. Al vind ik het eerder zoetig als honing ruiken dan als sinaasappel.

homeofdaisies.nl, Therme, Cleopatra's SEcret Foaming Shower Gel, douchegel, schuim, review, glitter, golden shimmer, testen, proberen, mening

Na het afspoelen ben ik natuurlijk razend benieuwd of er iets van de glitters is achtergebleven. Want ik kan wel een beetje shine gebruiken 😉 Maar helaas was dit thuiskomen van een koude kermis. Zoals je op mijn hand ziet: er zijn welgeteld 2 glitters achtergebleven. Ook na een paar dagen achtereen gebruik kan ik concluderen dat er vrijwel niks van de glitters op mijn lichaam is te onderscheiden. Jammer! Maar zoals de verpakking al meld: je kunt ook andere producten uit de Therme Cleopatra’s Secrets lijn gebruiken, zoals de Shimmer Body Butter. Ja, maar nee in mijn geval.

Ik ben helaas niet overtuigd van dit product. Zeker voor dat geld kan ik vergelijkbare producten kopen voor betere kwaliteit. Ik ben echt teleurgesteld, want ik had er echt hoge verwachtingen van. Dit wordt zeker geen herhaalaankoop voor mij. Therme Cleopatra’s Secret Foaming Shower Gel is verkrijgbaar bij diverse drogisten en kost tussen de €6,00 en €7.50.

Heb jij al producten uit de Therme Cleopatra’s Secret lijn gebruikt? Is jouw ervaring beter? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s