BREEZY OFFICE OUTFIT | #OOTD

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, werk, werken, work, Vero Moda, H&M, Primark, zomer, lente, spring, fotoshoot, blogger, bloggers, bloglife

Sinds ik wist dat ik deze week met een nieuwe baan kon beginnen, mocht ik van mezelf een mooie nieuwe outfit komen om leuk voor de dag te komen. Ook niet onbelangrijk wanneer je ergens gaan werken toch? En met het oog op zonnige dagen (wat een traktatie deze week!) zocht ik iets wat niet alleen netjes was, maar ook lekker luchtig. In de ochtend draag ik dit bijvoorbeeld met een colbert of vest, die ik gemakkelijk uit kan trekken wanneer ik het warm heb.

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, werk, werken, work, Vero Moda, H&M, Primark, zomer, lente, spring, fotoshoot, blogger, bloggers, bloglife

De broek is super wijd, waardoor het soms wel lijkt of ik een rok draag waneer ik mijn benen naast elkaar heb. Maar dat is dus niet zo! Wat je niet zo goed ziet (immers: zwart op zwart) is de strik of knoop die je kunt maken met het lint. De broek rits je gemakkelijk dicht met een blinde rits aan de zijkant. De top is super luchtig! Daarnaast is ie lekker lang (wat je dan weer niet ziet omdat ik hem in de broek draag – waardoor ik wél een goede taille creëer). Leuk detail zit er in je nek, door een klein knoopje en een soort peep-hole. Ziet er in elk geval tof uit wanneer je je haar omhoog draagt. Voor schoenen zou je misschien niet direct aan sneakers denken, maar op kantoor vind ik het juist prettig om platte schoenen te dragen (plus: hakken onder je bureau is héél slecht voor je houding!). In mijn vrije tijd zou ik hier bijvoorbeeld ook wedges onder kunnen doen.

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, werk, werken, work, Vero Moda, H&M, Primark, zomer, lente, spring, fotoshoot, blogger, bloggers, bloglife

Top: Vero Moda
Broek: Vero Moda
Dubbele ketting: H&M
Light weight sneakers: Primark

En wat heeft Daisy – Diyaata.com – weer leuke foto’s gemaakt van mij tijdens een lekkere middag in Goes. Toch fijn dat wij als bloggers elkaar een beetje kunnen helpen met het schieten van content! Thanks xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Inge schreef:

  Wat een super leuke outfit! Gave broek en de kleur van je topje is echt heerlijk fris. Mooi hoor!

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Dank je! Ben er ook super blij mee 😁

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s