GOED NIEUWS, LEKKER WEER & BLOGLIFE | Weekvlog #109

homeofdaisies.nl, weekvlog #109, vlog, vlogger, youtube, youtuber, goed nieuws, werk, werken, bloglife, mooi weer, genieten, terras, zon, eten, food, foodie, niewe telefoon, shoppen, winkelen, #Echtepostiscool, fietsen, hond, pup, labrador, kat, kattencafé

Dit was een goede week mensen! Het weer is geweldig en daar geniet ik dan ook met volle teugen van. Zo gaan we lekker fietsen met Bentley, eten we hapjes en zitten we in de zon. Ook heb ik heel leuk nieuws wat ik met jullie kan delen. Verder neem ik jullie mee achter de schermen bij het maken van product- en outfit foto’s tijdens een productie dagje. Enjoy!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s