WERKEN AAN MEZELF MET PAARDEN COACHING | VIDEO

homeofdaisies.nl, werken aan mezelf met paarden coach, coaching, mental health, mentale gezondheid, depressie, paard, spiegelen, oefeningen, training, Veluwe, Elspeet, Marijke Timmerman, The Mail Coach, horses, kernkwadranten

Misschien had je het al meegekregen in mijn weekvlog (#108), maar vorige week had ik eventjes wat me-time. Tijd om aan mezelf te werken. En wel op de (in mijn ogen) mooiste manier: met je kop weg van de schermen, de natuur in. Met de voeten in de klei en aan mijn rechterzijde een paard. Ik mocht namelijk op uitnodiging een paar sessies paarden coaching volgen bij Marijke Timmerman van De Mailcoach. In de video van vandaag zie je hoe dat eraan toe ging, hoe ik dat heb ervaren en welke inzichten ik hierdoor kreeg.

LET OP: deze video bevat content over een service of product dat ik heb gekregen.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s