CATRICE ALL ROUND MASCARA | REVIEW

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

Laatst was ik een beetje sip. Mijn favo mascara was op en toen ik naar de winkel ging kwam ik erachter dat deze uit het assortiment is. Omdat ik nogal gehecht was aan deze van Catrice, koos ik degene die er op het eerste oog redelijk hetzelfde uitzag. Dat was de Catrice All Round Mascara, uiteraard de waterproof variant. Met lichte tegenzin uiteraard, want ja, ik wilde mijn oude vertrouwde. Na een paar weken proberen is het tijd voor de conclusie: enthousiast of weg ermee?

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

Catrice houd de meeste verpakkingen lekker simpel. Dat bespaart natuurlijk een hoop geld, wat wij weer in de winkel merken. Win-win situatie dus. De verpakking van de All Round Mascara is simpel blauw met zilveren opdruk. De mascara is zoals gezegd waterproof en belooft extra volume, lente en krul. Benieuwd of hij dát waar kan maken met mijn korte, rechte wimpertjes!

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

Het borsteltje is niet zo heel groot, maar de haartjes (ik kan helaas nergens terugvinden waar die van gemaakt zijn) zitten redelijk dicht op elkaar. Dat laatste kan ervoor zorgen dat de mascara dik en klonterig aanbrengt, maar ik kan je alvast verklappen dat dát niet het geval is.

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze mascara is FAN-TAS-TISCH! Mijn korte, rechte wimpers gaan zonder moeite de lucht in, krijgen volume zonder aan elkaar te plakken. Je ziet dus écht mijn individuele wimpers. Waar ik eerder soms wel 5 minuten per oog bezig was om mijn wimpers op zijn plek te krijgen, ben ik nu binnen een paar tellen klaar.

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

De mascara blijft – mede doordat het de waterproof variant is – de hele dag helemaal prima zitten. Het vlekt niet en ook mijn wimpers storten niet halverwege de dag in. Hij doet wat mij betreft zijn naam wel eer aan: het is echt een All Round Mascara. Ik denk dat deze zeker voor iedereen zal werken. Doordat het borsteltje niet zo groot is, kun je heel precies werken. Er zit niet al te veel mascara op het borsteltje en het is heel liquid, dus geen klontjes.

homeofdaisies.nl, catrice all round mascara, waterproof, mascara, review, look, favoriet, make-up, makeup, face, wimpers, lashes, natural, mua, muah, Catrice,

Ik kan nog wel 600 woorden vuil maken aan deze mascara, maar dat is echt niet nodig. Ik ben RETE enthousiast en zou je dus ook zeker aanreden de Catrice All Round Mascara – Waterproof te gaan halen. Als je dat hebt gedaan, ben ik uiteraard ook benieuwd naar jouw bevindingen. Ik heb in elk geval een nieuwe favoriet en ben op slag die oude vergeten #okedoei

De Catrice All Round Mascara – Waterproof kost €3,59

xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. kool-family schreef:

    Leuke review en fijn dat het zo goed is!

    Liked by 1 persoon

  2. Carolien schreef:

    Deze mascara staat je prachtig!! Fotos zijn echt tof!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s