PASEN, ZIEKEN & ME-TIME | Weekvlog #108

homeofdaisies.nl, weekvlog 108, vlog, vlogger, youtube, youtuber, life, pasen, eten, food, foodie, blog, blogger, natuur, ziek, ziekte, me-time, hond, Veluw, dieren, natuur

Wat een week jongens! Het begint met een onbestemd gevoel én een bezoekje aan de dierenarts. We vieren Pasen met familie en wegens ziekte vlog ik een paar dagen niet. Dat doet gelukkig weinig aan de lengte van deze weekvlog, want eind van de week ga ik iets ontzettend tofs doen voor mijn blog en geniet ik van heerlijke me-time.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s