SUNSET MEDITATIE MET DAISY & SJORS | VIDEO

homeofdaisies.nl, sunset, meditatie, meditation, Sjors, Daisy, mediteren, zonsondergang, relax, ontspannen, mediteren, natuur, geleide meditatie

Sit back. Relax. Want vandaag pakken we het lekker rustig aan. Ik volg een geleide bodyscan meditatie, waarbij ik mijn aandacht telkens richt op een deel van mijn lichaam en daar de ontspanning in adem. Jij kunt – als je wilt – lekker mee doen, of gewoon genieten van het uitzicht van de zonsondergang én onze Sjors op de achtergrond. Bijna jammer dat ik dit met mijn ogen dicht heb beleefd 😉

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s