CATRICE SPECTRA LIGHT EFFECT NAIL LACQUER | REVIEW

homeofdaisies.nl, Catrice Spetra Light Effect Nail Lacquer, nagellak, glitters, 01 Down The Milky Way, review, look, Catrice, nail polish

In het schap van Catrice werd mijn oog onlangs direct getrokken naar de nieuwe nagellakjes. Want wow, wat valt de Spectra Light Effect Nail Lacquer op door de bomvolle pot gekleurde glitters. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik shopte het in de kleur 01 Down The Milky Way, probeerde het uit en vertel je er alles over in deze blogpost.

Als je me al langer volgt, weet je dat ik barst van de nagellakjes maar ze eigenlijk niet vaak draag. Dat komt voornamelijk doordat ik van mezelf hele slechte, broze en slappe nagels heb. Het grote voordeel van glitternagellak is dat het lekker dik is én dus goed (langer) blijft zitten. Daar ben ik bij de Catrice Spectra Light Effect ook benieuwd naar.

homeofdaisies.nl, Catrice Spetra Light Effect Nail Lacquer, nagellak, glitters, 01 Down The Milky Way, review, look, Catrice, nail polish

Het potje zelf is uiteraard doorzichtig, zodat je de glitters er goed doorgeen zit. Alleen hebben ze de sticker holografisch gemaakt. Ziet er spectaculair uit! De opdruk is strak zwart, met toffe geometrische vormen en sterren. Het kwastje middelgroot en niet rond, maar ook niet plat. Dat werkt voor mij persoonlijk heel fijn.

homeofdaisies.nl, Catrice Spetra Light Effect Nail Lacquer, nagellak, glitters, 01 Down The Milky Way, review, look, Catrice, nail polish

Dan is het tijd om te testen. In glitternagellak is het altijd maar de vraag hoevéél glitters het bevat. Soms komen er maar 3 glitters per nagel vanaf. Nou, dat is bij Catrice Spectra Light Effec in elk geval niet zo. De nagellak zit werkelijk bomvol glitters, en als je een beetje je je best doet kun je er je hele nagel mee invullen! Gouden tip: niet lakken zoals je een normale nagellak aanbrengt, maar meer deppen. Zo breng je het wat dikker aan én haal je de glitters er niet telkens vanaf. Ondanks dat je hem dik aanbrengt, droogt hij behoorlijk snel!

homeofdaisies.nl, Catrice Spetra Light Effect Nail Lacquer, nagellak, glitters, 01 Down The Milky Way, review, look, Catrice, nail polish

De glitters zijn, zoals de naam al doet vermoeden, very Milky Way. Het heeft alle kleuren die je zou verwachten. Zilver, roze, blauw, rood. Telkens als je je vingers beweegt zie je wel wat anders. Nu snap ik ook meteen die holografische wrap! De houdbaarheid is overigens top. Zelfs met mijn slappe hap nagels blijft het zeker 5 dagen prima zitten. Met goede nagels geloof ik dat het gerust een week mooi blijft. En door de glitters zie je chips en deuken dus minder goed.

homeofdaisies.nl, Catrice Spetra Light Effect Nail Lacquer, nagellak, glitters, 01 Down The Milky Way, review, look, Catrice, nail polish

Al met al ben ik super blij met deze nagellak en draag inmiddels vrij regelmatig. De Catrice Spectra Light Effect is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, bevat 10ml en kost €3,59.

Houd jij meer van nagellak met glitters of effen kleur? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s