GET READY WITH ME | YOUTUBE VIDEO’S OPNEMEN

homeofdaisiesnl, get ready with me, video, make-up, makeuppen, make-up and talk, youtube, video's, video opnemen, record, kletsen, gaar, moe, opmaken

Vandaag maak ik me op terwijl de camera draait. Deze Get Ready With Me staat in het teken van make-up voor op camera. Na deze opname ga ik namelijk nog meer video’s opnemen, dus breng ik de boel wat heftiger aan dan normaal. Overigens ben ik doodmoe, dus er is zeker wat werk aan de winkel. Intussen vertel ik je over de producten die ik gebruik en hoe mijn weekenden eruit zien.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s