DEEL JOUW FAVORIETE WOONITEM | OPROEPJE

homeofdaisies.nl, koloniale kast, diy, custom made, huis, interieur, interior, home, kleur, verf, schilderen, tweedehands, kringloop, marktplaats

Mijn huis is toch wel dé plek waar ik tot rust kom. De plek waar ik me veilig en prettig voel. En dat komt niet alleen door de fijne mensen en dieren die ik daar om me heen heb verzameld. Nee, dat wordt ook grotendeels gemaakt door het interieur. Dat maakt mede mijn huis ons thuis. Het heeft elementen die het huis eigen maken, wat het anders maakt dan bij andere mensen thuis. En er zijn behoorlijk wat items waar ik onwijs trots op ben. Die heb je allemaal al voorbij zien komen op deze blog. Nu ben ik op zoek naar JOUW favoriete woonitems! 

– GEEF JE OP –

Na die bergen blogs over mijn favo woonitems is het nu namelijk aan jou. Ik wil anderen nu een podium geven om te laten zien welk item uit hun huis hen het meest trots maakt. Heb je bijvoorbeeld een bijzondere bank, een kast met een verhaal of een stoel waar je rete lang voor hebt gespaard en nooit van plan bent weg te doen?

Geef je op!

Geef je dan nu op! Stuur een mailtje naar homeofdaisies@gmail.com waarin je kort vertelt over jouw favo woonitem. Je krijgt dan een vragenlijstje terug gestuurd die je kunt invullen. Stuur daar een berg leuke foto’s met mee en dan hoor je wanneer ik jouw woonitem heb ingepland. Ben je blogger? Dan vermeld ik natuurlijk jouw website!

Ik zou het super leuk vinden als je mee doet en ik zie graag jouw mailtje tegemoet! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s