SNODE PLANNEN & WELKOM IN SIBERIE | Weekvlog #106

homeofdaisies.nl, weekvlog #106, vlog, vlogger, youtube, youtuber, blogger, bloglife, married life, winkelen, shoppen, Roosendaal, snode plannen, familie, family, kids, nichtjes, hond, pup, Bentley, labrador, Bailey, asielkat, my life,

Deze week houden Jochem en ik er nogal wat snode plannetjes op na. Gelukkig voor jullie gaat de camera overal mee naar toe en zie je wat dat allemaal inhoud! Daarna hebben we een fijne tijd met familie, genieten we van vele wandelingen met Bentley en lekker eten. Eind van de week heb ik weer een heel goed gesprek met de psycholoog. Oh en er is iets met Siberie… 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s