OOR PIERCEN + HOE TE VERZORGEN

homeofdaisies.nl, oorbel, piecen, verzorging, piercing, oren, wondje, gaatje, gaatje prikken, juwelier, Lucardi, schieten, reinigen, wondverzorging, 6 weken, schietgaatje, ear party

Opeens wist ik dat ik het heel graag wilde: nog een gaatje in mijn oren. Dat heb ik dus laten doen en vandaag laat ik je zien hoe dat er aan toe gaat. Natuurlijk vertel ik je uitgebreid over waarom ik het wilde, waar ik het heb laten doen. En misschien nog veel belangrijker: ik geef je tips over hoe je het best je oorpiercing kunt verzorgen om te voorkomen dat je geen infectie krijgt. 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s