JE SIERADEN MOOI PRESENTEREN | INTERIEUR

homeofdaisies.nl, ear party, sieraden, opbergen, presenteren, home, interieur, schaaltjes, schotel. Xenos, FLying Tiger, oorbellen, ketting, armband, kantoor, bureau, home, mode, trend, trendy, fashion

Met de #earparty hype die nu gaande is, liggen mijn oorbellen overal. Tijd om die een handig én mooi plekje te geven in mijn kantoor. Nu kun je ze natuurlijk gewoon in een doosje op je bureau zetten, maar ik besloot het goed te laten passen in mijn interieur. En ik geef jou direct tips hoe je dit ook bij jou thuis kunt toepassen!

Het ging eigenlijk een beetje per ongeluk. Ik zag een tijdje terug een leuk schaaltje en gooide daar uit gemakzucht wat oorbellen in. Stiekem vond ik het wel leuk staan. En zo geschiedde. Alle oorbellen die ik droeg (en armbandjes en kettingen) legde ik na gebruik in het schaaltje. Gevolg? Een overstromend schaaltje waardoor alsnog alles in de knoop zat. Niet handig! Dus kocht ik onlangs nog een paar schaaltjes en zie hier het resultaat. Een paar super leuke schaaltjes en schoteltjes bij elkaar die mijn sieraden prachtig presenteren. Het is niet alleen handig maar staat ook nog eens ontzettend leuk.

homeofdaisies.nl, ear party, sieraden, opbergen, presenteren, home, interieur, schaaltjes, schotel. Xenos, FLying Tiger, oorbellen, ketting, armband, kantoor, bureau, home, mode, trend, trendy, fashion

Zoals je kunt zien heb ik een beetje een onderverdeling gemaakt op kleur. Het schaaltje in de vorm van een hart (Xenos) heeft een beetje rosegouden letters opgedrukt, dus daarom heb ik ook gekozen mijn (rosé)gouden oorbellen hierin neer te leggen.

homeofdaisies.nl, ear party, sieraden, opbergen, presenteren, home, interieur, schaaltjes, schotel. Xenos, FLying Tiger, oorbellen, ketting, armband, kantoor, bureau, home, mode, trend, trendy, fashion

Het schaaltje in de vorm van een ster (Flying Tiger) is wat groter en grover en daarom perfect voor mijn grotere oorstekers. Ik heb er natuurlijk nog veel meer, maar dit zijn degenen die ik vaker draag. Omdat het schaaltje een effen kleur heeft, komen de grove oorstekers van New Look er mooi in uit.

homeofdaisies.nl, ear party, sieraden, opbergen, presenteren, home, interieur, schaaltjes, schotel. Xenos, FLying Tiger, oorbellen, ketting, armband, kantoor, bureau, home, mode, trend, trendy, fashion

Ohhh en hoe schattig is dit kleine schoteltje (Xenos)? Stiekem is het bedoeld om je theezakje op uit te laten lekken. Zonde! Hij pronkt dus nu op mijn bureau met mijn mooiste sieradenset. Deze heb ik in aanloop naar onze bruiloft van Jochem gekregen. Het zijn 2 oorstekers en een ketting. Daarbij passend heb ik ook nog een armband, maar die draag ik niet zo vaak dus die zit opgeborgen in de orginele doos.

homeofdaisies.nl, ear party, sieraden, opbergen, presenteren, home, interieur, schaaltjes, schotel. Xenos, FLying Tiger, oorbellen, ketting, armband, kantoor, bureau, home, mode, trend, trendy, fashion

Ik vind het een waar feestje om elke dag op deze manier mijn meest gedragen oorbellen te presenteren én elke morgen een nieuw setje uit te kiezen om te dragen. Natuurlijk ben ik nu razend benieuwd hoe jij jouw favoriete sieraden opbergt! Laat het me weten in de comments. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Love it! Alleen bij mij blijft zoiets nooit lang netjes haha..! Na een week ligt alles overhoop! Maar ik heb een cute rekje voor mijn ‘goedkope’ oorbellen en een sieradendoosje voor mijn ‘echte’ oorbellen en duurdere kettingen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s