KAARTJES SHOPPEN BIJ ZEEMAN | SHOPLOG

homeofdaisies.nl, Zeeman, shoplog, winkelen, shoppen, kaartjes, echte post, ansichtkaart, verjaardag, beterschap, feestje, nieuwe woning, dieren, humor, lachen, theedoek. home, interieur, fotografie, koken, food fotografie, budget

Persoonlijk ben ik dol op het versturen (en ontvangen!) van kaartjes. Ik kon het dus niet laten om ‘even’ bij Zeeman naar binnen te gaan toen ik er langs liep. Want uit ervaring weet ik dat ze daar heel veel leuke kaartjes hebben voor heel weinig geld. Ik kocht dus een berg en deze laat ik je zien. Oh, én natuurlijk kon ik de nieuwe paas collectie ook niet voorbij laten gaan…

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s