AUTODANSJES OM TE ONTSTRESSEN | Weekvlog #104

homeofdaisies.nl, weekvlog 104, vlog, vloggen, vlogger, youtube, youtuber, mylife, diary, dagboek, stress, ontspannen, sauna, auto, zingen, caraoke, karaoke, dansjes, marriedlife, getrouwd, hond, sneeuw, labrador, Bentley

Het is maandag, dus tijd voor een nieuwe weekvlog! En het kan aan mij liggen, want het lijkt alweer een eeuw geleden, maar er lag begin van de vlogweek een lekker laagje sneeuw. De enige die dát heel leuk vind, is natuurlijk dat bruine, harige kind van me. Het weekend is verder heel ontspannen, maar later in de week raak ik een beetje gestrest en uit balans. Hoe dat komt, zie je in de video! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s