MAKE-UP & BEAUTY SHOPLOG | VIDEO

homeofdaisies.nl, Etos, Rituals, shoplog, shoppen, winkelen, beauty, make-up, verzorging, handcrème, scrub, douche, shower, makeup, dierproefvrij, bad, bruisbal, verzorging

YES! Na lange tijd heb ik eindelijk weer heerlijk geshopt voor beauty en make-up artikelen. Ik had namelijk nog wat bonnen en verjaardagsgeld liggen. Goede reden om de winkels van Etos en Rituals in te duiken dacht ik zo 😉 Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht én wat er binnenkort dus onder meer te lezen valt in reviews op mijn blog? Check dan de video! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s