ETOS LIQUID LIPSTICK MANHATTAN GIRL | REVIEW

homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik dol ben op liquid lipsticks. Sterker nog: ik bezit substantieel meer vloeibare dan ‘gewone’ lipsticks! Dus toen ik bij Etos was en daar hun make-up collectie bewonderde, kon ik het niet laten er ééntje in mijn mandje te mikken. De kleur Manhattan Girl sprong er – niet alleen door de naam – uit. Vandaag laat ik je dit product uitgebreid zien en vertel ik je mijn ervaring.

homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Laat ik beginnen bij de verpakking. Die vind ik namelijk tof, omdat het nét even wat anders is dan de meeste liquid lipsticks. De tube is namelijk zacht (je kunt hem in knijpen). Het materiaal is mat van kleur, met een mooie logo en naam opdruk. In eerste instantie doet het me denken aan een lippenbalsem of lipgloss, die je zo rechtstreeks uit de tube op je lippen smeert. Althans, zo zagen die er in de 00’s uit. Maar niets bleek minder waar toen ik de dop eraf draaide.homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Want onder de dop blijkt gewoon een spons applicator aan de stick te zitten. Niks moeilijk doen met netjes aanbrengen vanuit de tube, nee, gewoon makkelijk zoals je gewend bent. Helemaal top! Zoals je aan de swatch foto hieronder ziet, kun je hem super netjes en strak aanbrengen.

Zo ziet dus de swatch eruit:

homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Je kunt zien dat de kwaliteit van het product goed is. Hij brengt netjes en strak aan in 1 applicatie. Er is dus echt geen 2e ronde nodig. En de kleur vind ik persoonlijk fantastisch! Het is niet roze, het is niet rood en het is niet paars. Een hele toffe kleur daar precies tussenin. Bij het aanbrengen is het eerst romig en zacht en het duurt eventjes, maar daarna droogt hij super strak mat in. En als ie eenmaal droog is, tsja, dan is het ook bijna onmogelijk om hem er nog af te krijgen!

homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Want de houdbaarheid is dus geweldig van deze Etos liquid lipstick. Laat ik het zo zeggen: ik had hem eerst in de winkel geswatcht. Keek nog even rond. En daarna kreeg ik hem dus écht niet meer van mijn hand. Pas toen ik het thuis met reiniging op oliebasis probeerde lukte het. Zo werkt het dus ook op je lippen. Het blijft heel goed zitten, totdat je wat vettigs of heel warms eet. Dan pas smelt hij er vanaf. Maar de randen, die krijg je er alleen af als je je best doet. Wat ik persoonlijk top vind, want ik ben gedurende de dag meestal te lui om telkens bij te werken.

homeofdaisies.nl, etos, liquid lipstick, make-up, review, manhattan girl, look, proberen, testen, lippenstift, lipstick, lips, shade, kleur, color, lipkleur, houdbaarheid,

Een ander voordeel: de prijs! Want hij is heel budgetproof met slechts €3,99. De Etos liquid lipstick was nog in een aantal kleuren verkrijgbaar, maar deze sprong er wat mij betreft echt uit. Wat mij betreft een ware aanrader.

Wat is jouw favoriete lippen product? Houd je meer van gewone lipsticks of liquid lipsticks? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Simone schreef:

  Wat een mooi kleurtje zeg en dat voor zo’n fijn prijsje! Daar ga ik een keertje naar kijken 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Dank je wel! Ben er echt blij mee, mijn huidige favoriet 🙂

   Like

 2. beautybylj schreef:

  Ik kende dit product nog helemaal niet! Wat is ie mooi!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s