BLIJ DAT IK BLIJ BEN | Weekvlog #103

homeofdaisie.nl, weekvlog 103, vlog, vlogger, youtube, yputuber, bos, wandelen, hond, uitlaten, winter, sneeuw, ijs, dieren, dierenleed, animal lover, vegan, werk, werken, business, ondernemingsplan, ideeen, creatief, fotografie, Bentley, kat, Bailey, sushi, eten, food, foodie

Ik ben dolblij met Bentley, maar met de kou van afgelopen week was het af en toe flink afzien. Zeker wanneer het óók nog eens gaat sneeuwen. En dat niet alleen, er zijn deze week wat dingen die me ’s nachts wakker houden. Daarnaast ga ik lekker uit eten (wel 2x!) en loop ik eind van de week over van de inspiratie voor mijn blog en YouTube kanaal.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s