CAMEL HANDTAS | #OOTD

homeofdaisies.nl, tas, #ootd, outfit, camel, caramel, kleur, mode, fashion, trend, trendy, handbag, handtas, strand

Afgelopen december was ik jarig en tijdens het shoppen zag ik een mooie tas. Terwijl ik verder aan het rondkijken was, zag ik hem opeens bij de kassa staan met dat exemplaar wat ik zojuist aanwees.  Super leuk! Dus helemaal happy met mijn nieuwe tas, heb ik die inmiddels vrijwel fulltime in gebruik. In de blog van vandaag laat je hem uitgebreid zien als #ootd.

Ik was er een beetje vanaf gestapt om grote(re) tassen te kiezen. Ik ben namelijk zo iemand die vervolgens haar hele leven in die tas stopt en zich vervolgens dagelijks een breuk sleept. Oh, en als ik dan op zoek ben naar een pen om iets in mijn agenda te noteren alleen een stuk of 6 lipsticks tegenkom. Yes, that’s me. Maar dit is een heel fijn tussenmaatje. Ik kan er heel veel in kwijt, maar niet zoveel dat ik er spontane rugklachten aan overhoud.

homeofdaisies.nl, tas, #ootd, outfit, camel, caramel, kleur, mode, fashion, trend, trendy, handbag, handtas, strand

En even jongens, die kleur. Hoe cool?! Ik ben hier dus echt compleet fan van. En het past perfect bij mijn favoriete kleuren in mijn kleding als mosgroen en donkerpaars. Vandaag combineer ik hem met mijn (hele oude!) legergroene army coat van H&M. Het materiaal is faux lether en heeft een tof gevlochten motiefje aan de voorant.

homeofdaisies.nl, tas, #ootd, outfit, camel, caramel, kleur, mode, fashion, trend, trendy, handbag, handtas, strand

De tas heeft zowel korte banden als een lange, crossbody band die je in lengte kunt verstellen en indien gewenst eraf kunt halen met handige metalen clips. Hij heeft een grote rits aan de bovenkant. De binnenkant is netjes met stof gevoerd, heeft aan de achterkant (binnenin) een vakje met een rits en aan de voorkant 2 steekvakjes. Die vind ik zelf altijd handig om bijvoorbeeld je telefoon of je lipstick in te steken zodat die niet door de hele tas vliegen.

homeofdaisies.nl, tas, #ootd, outfit, camel, caramel, kleur, mode, fashion, trend, trendy, handbag, handtas, strand

Ik vind het fijn dat de tas voldoende ruimte heeft om je dagelijkse spullen mee te nemen, bijvoorbeeld naar kantoor. Er zit standaard mijn portemonnee (die best groot is), agenda, pen, lipstick en potje Purol in. Naar kantoor passen daar met gemak nog een bakje voor de lunch bij, mijn waterfles en bijvoorbeeld een sjaal. Ruimte zat!

homeofdaisies.nl, tas, #ootd, outfit, camel, caramel, kleur, mode, fashion, trend, trendy, handbag, handtas, strand

Een heerlijke tas dus voor alledag! Ik ben er super blij mee en zoals al gezegd, gebruik ik hem dagelijks. Dit is nu mijn go-to tas. De kleur is heerlijk en net even anders dan de standaard zwarte of grijze variant.

Deze tas is van Van Haren (weet niet of deze nog verkrijgbaar is).

Wat vind jij ervan? Zou jij ook voor deze kleur kiezen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. darinanykl schreef:

    Een hele mooie tas! Ik vind de kleur heel leuk!

    Liked by 1 persoon

  2. Lisa Luijendijk schreef:

    Hele leuke tas!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s