IK BEN NET ZO’N DUIZEND DINGEN DOEKJE | Weekvlog #102

homeofdaisies.nl, weekvlog 102, vlog, vlogger, youtube, youtuber, labrador, Bentley, strand, lopen, werk, ZZP, fotograaf, fotografie, smash cake, opdrachten, netwerken, bloglife, vrolijk, caraoke, karaoke, zingen, dansen, autorijden, werk, werken, kattencafe, kat&schotel. Goes, uit eten, ouders, familie

Wat een super leuke week! Ik vond het voor eerst in lange tijd ook heerlijk om mijn eigen beelden terug te zien tijdens het editten. Zo gingen we lekker naar het stand met Bentley, zing ik héél veel (én heel vals hahaha) in de auto, geniet ik van mooie luchten en begin ik met een nieuwe hobby. En deze video moet je vooral kijken als je wilt weten waarom ik me een duizend-dingen-doekje voel haha!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s