NIEUWE BRIL & ZONNEBRIL | MODE

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Twee jaar vind ik stiekem te lang wachten, maar nu was het eindelijk weer zover. Onlangs kon je al zien hoe ik mijn nieuwe brillen uitzocht in de winkel en vandaag show ik ze uitgebreid. Mijn nieuwe bril voor dagelijks gebruik en nieuwe zonnebril. Ik laat je ze close zien, vertel je waarom ik ze heb gekozen en laat natuurlijk zien hoe ze me staan. Dat gaat op foto namelijk toch iets beter dan in een video met slechte winkelverlichting 😉 

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Normaal kies ik eigenlijk 2 gewone brillen en dan kom ik er altijd halverwege het eerste jaar achter dat 1 van de 2 mijn voorkeur heeft en dan ligt die andere bril maar stof te vangen. Zonde, want je hebt er immers toch voor betaald. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ik daarna alsnog een zonnebril op sterkte moet kopen van mijn eigen centen. Dus vandaar dat ik deze keer verstandig ging doen en koos voor 1 gewone bril en 1 zonnebril.

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Mijn gewone bril is net even anders dan ik gewend ben. Als je me al langer volgt, merk je wel dat mijn monturen steeds groter en opvallender worden. Wilde ik eerst dat je amper zou zien dat ik überhaupt iets op mijn neus had staan, kies ik toch steeds iets groters en met meer kleur. Zo ook dit montuur van Roxy. Hij is aan de onderkant behoorlijk rond, ook iets wat ik niet eerder heb gehad. De kleuren zijn licht, met bruintinten en blauw als knalkleur.

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Uit mijn omgeving krijg ik direct te horen dat deze bril me veel ‘vriendelijker’ staat dan die donkerpaarse die ik de afgelopen 2 jaar vrijwel non-stop op mijn neus had staan. Zoals je in de video al kon zien, wilde ik wel een montuur die aan de bovenkant wat rechter is. Dit komt omdat mijn wenkbrauwen alles behalve gelijk zijn en bij een montuur dat aan de bovenkant rond is valt dit extra op.

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Met mijn zonnebril heb ik juist voor een iets minder opvallend montuurtje gekozen, in vergelijking met die ik eerder had. Hij is iets kleiner van formaat en er zitten verder weinig opvallende poespasjes aan. En dat vind ik wel prima. Het montuur is donkerbruin, heeft ton-sur-ton vlekken die je eigenlijk enkel ziet als het licht er doorheen schijnt.

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Ik heb wederom voor niet al te donkere glazen gekozen, in de kleur bruin. Dit, zodat ik ook wat kan zien als ik bijvoorbeeld even een winkel in loop of een tunnel in rijd terwijl ik de zonnebril draag. Op deze manier hoef ik niet per se de hele tijd van bril te wisselen tijdens zonnige dagen.

homeofdaisies.nl, Specsavers, bril, Roxy, Anne, nieuwe bril, brillen, zonnebril, mode, fashion, trend, tremdy, kleur, kleurrijk

Voor beide brillen heb ik standaard ontspiegeling gekozen. Dit vind ik persoonlijk ruim voldoende. Ik ben altijd erg voorzichtig, zal mijn bril nooit los in mijn tas stoppen en dus zullen er niet makkelijk krassen op komen.

Ik ben natuurlijk super benieuwd wat jij van mijn bril-keuzes vindt en welke jouw favoriet is. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s