ANOTHER BLOGGING TAG | TAGS

homeofdaisies.nl, another blogger tag, tags, blog, bloglife, bloggers, wordpress, homeofdaisies, mijn blog, vragen, antwoorden, Q&A, verdienen, geld, voordelen, nadelen, benodigdheden,

Onlangs zag ik op 2WMN.nl de Anoter Blogging Tag voorbij komen. Een leuke lijst met vragen, allemaal gericht op bloggen, het hebben van een blog en hoe je er als creatief brein in staat. In dit artikel beantwoord ik dus die vragen naar mijn inzicht. Misschien zijn het wel dingen die jij je ook altijd al had afgevraagd…

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Ik vind het leuk om af en toe een beetje van layout te wisselen. Al ben ik nu best tevreden over hoe hij nu is. Het is naar mijn inzicht nu licht, heeft mooie lettertypes en de roze kleur is precies mijn stijl. Ook ben ik blij met hoe mijn fotografie het afgelopen jaar is ontwikkeld. Wel zou ik beter willen worden in het editten van video’s.

Doe je alles voor je blog alleen?
De meeste dingen wel. Teksten en opmaak zijn sowieso volledig van mijn kant.  Alleen helpt Jochem me soms met outfit foto’s maken in het openbaar. Thuis doe ik alles in elk geval zelf, soms met statief en dan druk ik de foto af via een app op mijn telefoon.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Ik ben best tevreden, dus geef ik het een 8. Altijd ruimte voor verbetering 😉

homeofdaisies.nl, another blogger tag, tags, blog, bloglife, bloggers, wordpress, homeofdaisies, mijn blog, vragen, antwoorden, Q&A, verdienen, geld, voordelen, nadelen, benodigdheden,

Verdien je geld met bloggen?
Nee. Al zou dat wel fantastisch zijn, nu werk ik er ook gewoon naast en is dat dus niet helemaal realistisch.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Uhm. Dat zijn denk ik toch wel dat je af en toe negatieve reacties krijgt of iemand het oneens is over hoe ik dingen aanpak. Over hoe ik daarmee omga schrijf ik binnenkort een blog. Daarnaast ervaar ik de druk die ik mezelf opleg als negatief. Ik wil me altijd aan mijn eigen upload data houden en voel me schuldig als het niet lukt of wring mezelf in bochten om het te halen. Dat is stom. Van mezelf hè, want mijn lezers zijn altijd super lief als het me eens niet lukt.

Hoe vaak wordt je blog maandelijks bekeken?
Mijn blog is vooral het afgelopen jaar erg gegroeid. Wel spannend om nu eens openlijk over de cijfers te kletsen.. whaaa komt ie!  Nu zit ik zo rond de 3.000 unieke bezoekers per maand en rond de 4.000 views.

homeofdaisies.nl, another blogger tag, tags, blog, bloglife, bloggers, wordpress, homeofdaisies, mijn blog, vragen, antwoorden, Q&A, verdienen, geld, voordelen, nadelen, benodigdheden,

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Ik vind het bij andere blogs belangrijk dat het authentiek is. Dat je echt de persoon of de mening/ervaring van de persoon achter de blog ziet, of iemand eens een uniek onderwerp bespreekt (of iets wat niet iedereen al doet/heeft). Daarnaast ben ik dol op fotografie en dat is ook iets wat mij aantrekt.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Ja zeker! Ik mag Daisy van Diyaata.com en Lindy van boterkaaseierenblog.com wel mijn vriendinnen noemen. Daarnaast heb ik via Echte Post Is Cool met een aantal bloggers contact via social media. Het heeft wel echt mijn wereld groter gemaakt!

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Persoonlijk bloggen is voor mijzelf een must. Ik zou niet alleen maar producten kunnen reviewen. En zelf merk ik ook dat die dingen goed ‘scoren’, al is dat niet waar ik het voor doe. Jouw persoonlijke verhaal delen onderscheid je van de rest. Natuurlijk deel ik niet alles, ook niet met vloggen. Er zijn toch dingen in je relatie, zoals ruzies of wat er in de slaapkamer gebeurt die je voor jezelf houd. Daarnaast zijn er mensen in mijn omgeving die liever niet op de blog of vlog komen en daar houd ik uiteraard rekening mee. Als er bijvoorbeeld kindjes op staan vraag ik altijd aan de ouders of die oké zijn met dat materiaal. Van mijzelf mag je vrij veel weten haha!

homeofdaisies.nl, another blogger tag, tags, blog, bloglife, bloggers, wordpress, homeofdaisies, mijn blog, vragen, antwoorden, Q&A, verdienen, geld, voordelen, nadelen, benodigdheden,

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik hoop dat homeofdaisies.nl lekker blijft doorgroeien. Het verandert continu met mij mee, ik ben als persoon ook niet meer wie ik was toen ik 3,5 jaar geleden begon. De enige reden waarom ik zou stoppen met bloggen is als ik er geen plezier meer uithaal. Het is mijn hobby en als het niet meer leuk is dan gaat de stekker eruit. Al geloof ik niet dat dat zo snel zou gebeuren!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Never gonna happen!

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Ik heb een HP laptop met Photoshop CS5 en Movie Maker. Mijn blog zelf draait op WordPress. Dat gebruik ik via internet of met de app op mijn telefoon (daar schrijf ik alleen concepten op). Mijn foto’s en video’s maak ik met mijn Nikon D5500. Vloggen doe ik met mijn Samsung S6 en daarop staat ook een appje waarmee ik mijn Nikon op afstand kan besturen. Verder heb ik 2 statieven (een grote en een kleine). Oh en ik heb een kast met attributen die ik gebruik om foto’s op te leuken haha! (al is dat vooral voor de foto’s van Daisieskitchen.com, mijn andere blog). Heel wat dus, al kun je met veel minder ook prima uit de voeten mocht je willen beginnen met bloggen.

Als je het leuk vindt mag je de tag uiteraard overnemen. Mocht je zelf nog vragen hebben over mij&bloggen, stel het gerust hieronder. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. kool-family schreef:

  Leuke tag. Ben nu wel benieuwd naar hoe je omgaat met negatieve reacties…

  Liked by 1 persoon

 2. darinanykl schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen, ook omdat ik je blog net hebt ontdekt 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Welkom op mijn blog! 🙃

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s