DOUGLAS HOME SPA SHOWER FOAM | REVIEW

homeofdaisies.nl, douglas, home spa, moroccain riad, seathalasso, review, shower foam, douchen, douche schuim, review, kruidig, geur, zeewier, verzorging

Douchen is werkelijk één van mijn favoriete bezigheden. Even de dag van je afspoelen. Het is voor mij een moment van ontspanning. Bezinning. Mijn hoofd leegmaken. En natuurlijk om je daarna weer schoon en fris te voelen. Het liefst gebruik ik daar heerlijk geurende, rijke producten voor. Shower foams zijn sowieso geweldig, dus ik was benieuwd naar 2 geuren uit de Douglas Home Spa collectie: SEATHALASSO en MOROCCAN RIAD.

Ik heb wel even in de winkel gestaan om mijn keuze te maken. Er zijn namelijk 7 geurlijnen in deze collectie verkrijgbaar. Een tijdje terug was er een mooie aanbieding als je 2 producten kocht, dus het was goed vergelijken voor ik naar de kassa liep. Het werden dus Moroccan Riad en Seathalasso.

homeofdaisies.nl, douglas, home spa, moroccain riad, seathalasso, review, shower foam, douchen, douche schuim, review, kruidig, geur, zeewier, verzorging

Laat ik beginnen bij de verpakkingen. Ze zijn mooi vormgegeven, allebei in een kleur en opdruk die passend is bij de lijn. De Marokkaanse is dieprood met gouden details in de tekst. En de tegelvormige band is ook heel herkenbaar. Ik associeer het direct met mijn honeymoon in Marrakesh! De Seathalasso is juist weer heel fris en clean. Een prachtige turkooisen kleur, lichte ton-sur-ton opdruk van zeewier. De flacons zijn heel stevig en zwaar. De dop zijn van plastic.

homeofdaisies.nl, douglas, home spa, moroccain riad, seathalasso, review, shower foam, douchen, douche schuim, review, kruidig, geur, zeewier, verzorging

De blauwe variant is dus met zeewier en zee mineralen. De geur hiervan is daarom best subtiel. Je wilt immers niet direct naar de Oosterschelde ruiken (geen aanrader haha!) Ik kan niet terugvinden welke geur ze eraan hebben toegevoegd, maar dit is in elk geval niet hoe zeewier ruikt. Wel is het een heerlijke frisse en verkwikkende geur. Precies wat ik vind passen bij de uitstaling van de flacon.

homeofdaisies.nl, douglas, home spa, moroccain riad, seathalasso, review, shower foam, douchen, douche schuim, review, kruidig, geur, zeewier, verzorging

Moroccan Riad is een combinatie van Argan Olie en Kaneel. Dat laatste is ook precies wat je als eerst ruikt wanneer je het product gebruikt. Man, het leek wel of ik pepernoten aan het bakken was hahaha! Don’t get me wrong, ik vind het een heerlijke geur, maar in eerste instantie vond ik hem nogal overweldigend. Maar de tweede keer dat ik hem gebruikte, had ik me erop ingesteld en was het minder overheersend. Als je goed ruikt, komt ook de arganolie naar voren.

homeofdaisies.nl, douglas, home spa, moroccain riad, seathalasso, review, shower foam, douchen, douche schuim, review, kruidig, geur, zeewier, verzorging

Het schuim van de Douglas Home Spa is heerlijk dik en rijk. Je hebt er niet veel van nodig om je hele lichaam goed te bedekken. Ook lost hij niet zo snel op, zoals je bij andere merken wel eens hebt. Nee, dit blijft lekker op zijn plek zitten tot je het er afspoelt. Ik kan niet zeggen dat mijn huid nadien super verzorgt voelt, maar het droogt ook zeker niet uit. De geur blijft niet echt achter op je huid, maar dat vind ik zelf niet noodzakelijk. Al met al ben ik heel blij om te douchen met de Douglas Home Spa collectie.

Als ik moet kiezen is de Moroccan Riad wel íets meer favoriet. Vooral door de krachtige geur. Het zorgt ervoor dat ik me écht even op de kruidenmarkt in Marokko ben. Seathalasso vind ik wel heerlijk om ’s morgens mee te douchen en me direct fris en wakker te voelen.

Douglas Home Spa Shower Foams zijn verkrijgbaar bij Douglas en kosten normaal €7,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete doucheproduct? Houd je meer van frisse of kruidige geuren? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. kool-family schreef:

  Mooie verpakkingen. Schuim lijkt zoals dat van Rituals. Voor een doucheproduct heb ik liever een frisse geur.

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Nou, ik vind deze eigenlijk nog dikker van structuur dan die van Rituals! Al ben ik daar natuurlijk ook enorm fan van 😉

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s