DON’T EAT YELLOW SNOW | Weekvlog #100

homeofaisies.nl, weekvlog 100, #100, vlog, vlogger, youtube, youtuber, sneeuw, hond, pup, ziek, chronisch ziek, reuma, hypermobiliteitssyndroom, fibromyalgie, hms, fm, sneeuwpret, wandelen, lopen, bos, Bentley, bank, CD. Justin Timberlake, JT, Sam Smith, concert

Deze week ben ik niet zo heel goed in vloggen, want ik vergeet nog wel eens mijn camera erbij te pakken. Halverwege de week gaat het lichamelijk niet zo goed met me, dus ben ik veel thuis. Lekker met Bentley kroelen, dat dan weer wel! Eind van de week valt er sneeuw en daarin doen we nogal gekke dingen…

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s