50 SHADES FREED | GOODIE BAG

homeofdaisies.nl, 50 shades freed, goodie bag, goes, zeeland, bioscoop, film, 50 shades of grey, unboxing, uitpakken, beauty, food, reclame, kortingscode

WOOHOO! Deze week ging het nieuwste én laatste deel van 50 Shades Freed in première. Ik ging naar de Ladies Night in Goes, samen met naamgenoot Daisy. De hele bioscoop was weer gereserveerd voor dames die graag wilden weten hoe het verhaal verder ging. Althans, dat was bij mij het geval, want ik heb de boeken niet gelezen dus geen idee haha! Aan het eind krijg je dan een tasje vol spulletjes, de goodie bag. En aan de statistieken van mijn blog te zien, zijn jullie allemaal RAZEND benieuwd wat erin zat dit keer!

homeofdaisies.nl, 50 shades freed, goodie bag, goes, zeeland, bioscoop, film, 50 shades of grey, unboxing, uitpakken, beauty, food, reclame, kortingscode

Bekijk ook:
50 Shades of Grey Goodie Bag
50 Shades Darker Goodie Bag

De tweede film keek ik in Vlissingen. Daar was de goodie bag beduidend minder goed gevuld. Daarom was ik ook extra benieuwd naar de inhoud van de 3e film in Goes. Het is altijd een verdeling van producten in de categorie food, beauty, reclame/kortingsbonnen en overig. cadeautje

Zoals je op de foto kunt zien, zat er dit keer geen magazine in. Iets wat meestal wel het geval is. Jammer, want dat vind ik zelf altijd super leuk! Ook vond ik de inhoud dit keer wat magertjes. Normaal zitten er ook veel meer testertjes in en spulletjes van de standhouders die tijdens de avond aanwezig zijn.

homeofdaisies.nl, 50 shades freed, goodie bag, goes, zeeland, bioscoop, film, 50 shades of grey, unboxing, uitpakken, beauty, food, reclame, kortingscode

Non-food
Jaaaaa hoe leuk is het ‘slaap’ masker?! Ik weet dat iedereen verschillende had, of althans, op die van mij staat ‘Grey Time’ en die van Daisy ‘Time to please sleep’. Super handig voor bijvoorbeeld een lange vlucht of als je op vakantie in een ruimte slaapt waar het heel licht is. Ik kan zelf namelijk alleen slapen als het heel donker is haha! Al is dat vast niet waarom het in de goodie bag zit 😉

Food
In de categorie food zat er een mini zakje Lays paprika chips in. Die van mij was nog redelijk heel, maar die van Daisy was echt zo plat als een dubbeltje. Ik denk dus dat zij vooral kruimels heeft hahaha! Misschien niet het beste ding om in een goodie bag te steken. Wel werd ik heel enthousiast van het pakje YumYum noodles! Jammer dat ik ze zelf niet meer mag eten (want: met kip), maar Jochem gaat hier zeker blij van worden.

homeofdaisies.nl, 50 shades freed, goodie bag, goes, zeeland, bioscoop, film, 50 shades of grey, unboxing, uitpakken, beauty, food, reclame, kortingscode

Beauty
Mijn persoonlijke favoriet natuurlijk! Altijd leuk om nieuwe producten te proberen. Dit keer zat er een heerlijk haarmasker in van Garnier Loving Blends. Een masker dat ik al ken en zelfs al eerder reviews heb geschreven over andere producten uit de Honinggoud lijn. Heerlijk product, dus sowieso heel blij mee! Van Nivea kregen we een testertje van de nieuwe Q10 C+ lijn, een dag en een nachtcrème met een antri-rimpel en energie verwekkend effect. Daar ben ik heel benieuwd naar! Van Coolhands kregen we een 100% bamboe vochtig doekje. Hier ben ik ook nieuwsgierig naar. Het merk én het product ken ik niet. Maar een vochtig doekje is altijd handig om bij je te hebben, dus die gaat zeker mijn tas in.

Reclame/Kortingsbonnen
In deze categorie viel het mee qua hoeveelheid dit keer. Op Garnier Loving Blends kregen we 50% korting bij Kruidvat. Daar ga ik zeker gebruik van maken! Van Bloomon zat er een kortingscode in voor een gratis vaas bij je bestelling. Ik doe daar niks mee, dus als jij die wilt gebruiken: FSFREED. Verder zat er nog reclame in voor een ceremoniemeester in Zeeland. Leuk, maar die heb ik niet meer nodig haha!

Wat is jouw favoriete item uit deze goodie bag? Wat zat er in die van jou (als je naar een andere LadiesNight locatie bent geweest)? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Gheghe ik vond de goodiebag echt shitty! Maarrr wel super gezellig gehad!

  Liked by 1 persoon

  1. Homeofdaisies schreef:

   Ja van allemaal is hij wel de slechtste. Maar iets met gegeven paard…. 🐴

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s