NIEUWE BRIL | SHOPLOG 2018

homeofdaisies.nl, nieuwe bril, shoppen, winkelen,brillen, ogen, sterkte, op sterkte, oogmeting, opticien, brilnerd, nerd, trend, mode, trendy, fashion, vorm, shape, gezicht, wenkbrauw, wenkbrauwen, brows

Yes! Het nieuwe jaar is al even bezig en dus mag ik na 2 jaar eindelijk een nieuwe bril shoppen. Natuurlijk laat ik vooraf even mijn ogen opnieuw opmeten, om te kijken of er wat qua sterkte is veranderd. Daarna probeer ik voor mijn gevoel wel 100 brillen. Zou het me lukken om een keuze te maken? 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s