GROTE OORHANGERS | #OOTD

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Een tijdje terug schreef ik al dat ik de laatste tijd weer helemaal into the ear party ben! Ook al kan ik er vaak niet (lang) tegen, draag ik steeds vaker oorbellen. Vorige week was ik in Antwerpen tijdens het laatste weekend van de solden en shopte ik deze toffe grote oorhangers bij New Look. Helaas waren deze dan níet in de sale, want deze behoren tot de nieuwe collectie die al in de winkels lag.

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Na de zeroes was het een beetje gedaan met de hoepels voor je oren. Ik weet nog dat er – back in the days – werd gezegd dat hoe groter de hoepel, hoe groter de slet! Grote onzin *pun intended* natuurlijk. Stijl icoon van toen JLo kon je uittekenen met grote ronde oorbellen. Nu is het dus weer helemaal terug, maar wel op een eigentijdse manier. Deze varianten combineren tegelijk de geometrische trend waar ik dol op ben.

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Deze pareltjes van New Look zijn dus geen hoepels, maar gouden stekers met lange gouden staaf en daaronder een – tsja, wat is het voor kleur? Taupe? Het is niet echt grijs en ook geen bruin… – cirkel. De cirkel is van lichtgewicht materiaal, ook geen idee wat (ik ben echt een hele goede blogger, zo je merkt. Geen idee wat ik aanprijs haha). Het voelt wel hard, maar ook weer rubberachtig…

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Omdat ik dus niet zo goed tegen oorbellen kan, ben ik heel blij dat deze heel lichtgewicht zijn. Ze zien er misschien zwaar uit, maar dat is dus totaal niet het geval. Doordat de staaf met een mini ringetje aan de stekers zijn bevestigd, zijn ze heel bewegelijk. Dat maakte het overigens behoorlijk lastig om een goede foto te maken terwijl ik ze in had. Het meerendeel van de foto’s mislukten, omdat de oorbellen steeds onscherp waren door de beweging haha!

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Ik ben er echt super blij mee, want ze passen vrijwel bij alle outfits. Je kunt ze lekker casual dragen met je haar los of half opgestoken en een warme dikke trui. Of je draagt het chique met een mooie jurk of blouse en opgestoken of vol gekruld haar.

Deze oorbellen zijn te koop bij New Look (in kocht ze in België, dus weet niet of ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn) voor €7,99

Wat vind jij van deze oorbellen? Zou je zelf ook zoiets dragen of ga je meer voor klein en minimalistisch? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

homeofdaisies.nl, oorbellen, hoepels, ear party, new look, goud, gold, hangers, oorhangers, oorbellen, budget, lichtgewicht, ,mode, fashion, trend, trendy

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s