DOUGLAS ALMOND OIL & INDIAN MANGO OIL BODY SCRUB | REVIEW

homeofdaisies.nl, douglas body scrub, home spa, harmony of aryuveda, almond oil, indian mango oil, review, beauty, scrub, bodyscrub, suikerscrub, sugarscrub, olie, olien, douche, huid, verzorging, huidverzorging

Een tijdje geleden was ik jarig (yay!) en dat betekent weer heerlijk cadeautjes in ontvangst nemen. Ik vind het super leuk om verrast te worden. Van Daisy (Diyaata.com) kreeg ik een fijn pakketje met onder meer de Douglas Almond Oil & Indian Mango Oil Bodyscrub. Deze kende ik nog niet en kon daarom niet wachten om ermee onder de douche te springen!

homeofdaisies.nl, douglas body scrub, home spa, harmony of aryuveda, almond oil, indian mango oil, review, beauty, scrub, bodyscrub, suikerscrub, sugarscrub, olie, olien, douche, huid, verzorging, huidverzorging

Daisy heeft deze geur goed voor mij uitgezocht! Ik ben namelijk dol op mango- én amandelproducten. Alleen was ik eventjes bang dat de mango heel zoet en overheersend zou zijn, maar dan blijkt gelukkig niet zo te zijn. De geur is heel subtiel, wel friszoet, maar totaal niet heftig. De Douglas Almond Oil & Indian Mango Oil Bodyscrub komt in een oranje pot – wat perfect past bij de mango, heeft een zwarte schroefdeksel en is helemaal van hard plastic. Het voelt allemaal wel heel stevig aan, ik gok zomaar dat het een val van je doucherekje wel overleeft zonder te barsten.

homeofdaisies.nl, douglas body scrub, home spa, harmony of aryuveda, almond oil, indian mango oil, review, beauty, scrub, bodyscrub, suikerscrub, sugarscrub, olie, olien, douche, huid, verzorging, huidverzorging

De scrub is gemaakt van suiker in combinatie met olie, wat ervoor zorgt dat het je huid niet te heftig scrubt en direct voedt en verzorgt. Als je op de ingrediëntenlijst kijkt, zie je dat er ook nog wat zout is toegevoegd, wat zorgt dat onzuiverheden worden weggehaald. Op papier is dit in elk geval al een toppertje! Tijd om dan toch eindelijk onder de douche te springen. Dat is toch wat met blogger-zijn hè, dat je moet wachten tot je foto’s hebt gemaakt om bij je review te plaatsen voordat je het product mag gaan gebruiken.

homeofdaisies.nl, douglas body scrub, home spa, harmony of aryuveda, almond oil, indian mango oil, review, beauty, scrub, bodyscrub, suikerscrub, sugarscrub, olie, olien, douche, huid, verzorging, huidverzorging

Mijn eerste indruk is dat ik de Douglas Almond Oil & Indian Mango Oil Bodyscrub redelijk aan de dunne/waterige kant. Als ik de scrub met mijn vingers uit de pot probeer te halen, loopt er heel makkelijk product langs de pot heen. Dat vind ik wel erg jammer, want zo gaat de pot extra snel leeg. Wat me ook opvalt: de dubbele bodem! De pot lijkt lekker groot én dus veel product te bevatten maar schijn bedriegt. Als je de pot tegen het licht houdt zie je dat de onderkant helemaal geen scrub bevat. De binnenkant loopt rond af.

homeofdaisies.nl, douglas body scrub, home spa, harmony of aryuveda, almond oil, indian mango oil, review, beauty, scrub, bodyscrub, suikerscrub, sugarscrub, olie, olien, douche, huid, verzorging, huidverzorging

Alle negativiteit terzijde: de scrub zelf doet wel wat het belooft! Door de suiker scrubt hij zacht en omdat het flink doordrenkt is met olie verzorgt het de huid direct. Wel moet je dus voorzichtig zijn met het product uit het potje scheppen. Voor de ruwe plekken op mijn benen, had hij voor mij iets sterker mogen scrubben, maar na het douchen voelt alles wel heerlijk gevoed en gehydrateerd door de olie. Ook de geur onder de douche is precies goed, subtiel en niet te overheersend. Maar als ik kijk naar hoe het product mij bevalt in combinatie met de prijs, denk ik niet dat ik na deze pot er zelf nog eentje ga aanschaffen..

Een pot Douglas Almond Oil & Indian Mango Oil Bodyscrub 200 gram product en kost €12,99.

Wat is jouw favoriete lichaamsscrub? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s